keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Tytöt shoppailevat: Wheat & Eat Ants

Nappasin eilen yhden tyllerön mukaani ja kävimme Little Copenhagenin ystävämyynnissä Töölössä. Myynnissä oli mm. suosikkimme Wheatin, sekä saksalaisen Eat Antsin kevään mallikappaleita ja tietysti vielä muitakin hyviä talvialennuksia. 

Wheatin kevätvärit olivat aivan ihania: sitruunankeltaista, persikkaa, vaaleanpunaista, harmaata, mintunvihreää ja niin edelleen. Mallikappaleet olivat suunnilleen kokoa 9kk ja 116cm, eli meille eivät koot aivan sopineet. Nappasin kuitenkin muutamia pikaisia kuvia kännykällä, "energisen" lapsukaiseni laskiessa "liukumäkeä" leikkipaikan vieressä olevalla liuskalla...


Tässä alla olevassa kuvassa keltaisen ribbipaidan sävy on liian vaalea, se vastaa todellisuudessa hyvin edellisen kuvan keltaista tyllihametta. Todella raikas sävy!


Myös Wheatin välikautta oli alennuksessa, sekä sadevaatteita, takkeja että haalareita. Tuo vaaleanpunainen välikausitakki vei sydämeni, koko vaan oli harmillisesti 74cm.


Eat Ants on uusi merkki Little Copenhagenissa, ja sen kevätmallistossa oli paljon kivoja vaatteita. Väreinä oli mm. kirkkaita neonvärejä, merihenkistä tummansinistä ja punaista, sekä omaa silmääni kovasti miellyttävää kesäistä pastellia. 




Eat Antsin mallikappaleet olivat myös lähinnä 116cm mutta selvästi naftimpia kuin Wheatin. Me valitsimme mallistosta kauniin tummansinivalkoraidallisen mekon (blogiyhteistyö). 116cm mekko vastasi sovittaessa aika hyvin kokoa 110cm. Vyötärönauhoilla saa kiristettyä yläosan sopivasti kohdilleen ja helmakin on pitkäjalkaiselle sopiva. Tyttö tykästyi ihan hurjana mekkoon ja sitä pidettiin päällä aina siihen saakka kun pikkusisko sotki siihen jugurttia. Kuvasta siis rajattu sotkut pois...



Mukaan tarttui tietysti  myös Wheatia -50% alennuksella! Täytyy tehdä uusi vierailu puotiin parin viikon päästä kun kevään Billieblushit ja muut ihanuudet saapuvat myyntiin. :)


2 kommenttia:

  1. Mä kävin tuola myöskin maanantaina ja mukaan tosissaan tarttui yksi jos toinenkin 74cm ihanuus, juuri tuo keltainen ribbipaitakin. Mä tykästyin siihen valkopunaraidalliseen vk-takkiin, mutta vielä pidin näppi i siitä irti :) täälä blogissa taitaakin ola tuttuja ;)

    (Hei ja muuten sulla on tuo tekstitunnistus päällä näissä kommenteissa. Sen saa helposti pois päältä ja lukijoille on helpompi/pienempi kynnnys kommentoida ;))

    VastaaPoista
  2. Moi! Tuttujapa hyvinkin, toivottavasti nähdään parin viikon päästä ihanuuksien parissa...:)
    Teidän E onkin juuri sopivan kokoinen pieni käyttäjä noille mallikappaleille, mahtavaa! <3 Ja hei kiitos vinkistä, tämä tietotekniikka on kovin kovin haastavaa tämmöiselle kävylle. Täytyypä ettiä joku kohta jossa noita voi muokata! :)

    Ja E.N:n paluuta kovasti odotellen! :)

    VastaaPoista