lauantai 31. lokakuuta 2015

MisCrios: esitellään ensi kesää

Ihastuimme ihan todenteolla tähän suomalaissuunnitteiseen merkkiin jo viime vuoden puolella kun esittelimme blogissamme heidän mallistoaan ensimmäisen kerran. Tänä vuonna pääsimme tekemään yhteistyötä MisCriosin suunnittelijan, Cecilia Sörensenin kanssa ja iloksemme hän lähetti meille nyt kokeiluun ensi kevään ja kesän mallistoa. Ja vaikka talvi ei ole vielä alkanutkaan kunnolla niin ainahan sitä ensi kesää jo jaksaa fiilistellä. :)
Materiaaleiltaan nämä vaatteet ovat mukavan kevyen oloista puuvillaa ja varmasti ihanan keveitä päällä myös kesähelteillä.
Nämä kauniit ruutukuosit ovat hieman paksumpaa puuvillaa, joten ne soveltuvat varmasti myös hieman viileämmille kesäkeleille ja miksi ei myös syksyyn. Jokakelin vaatteita siis! :)
Kaikki kuvissa näkyvät vaatteet ovat kokoa 110cm, mutta ne soveltuvat hyvin meidän molemmille tytöille jotka ovat n. 98cm ja n. 108cm.
Toiselle neidille esimerkiksi tämä on kuin tunika ja toiselle T-paita. :) 
Sama homma tässä upeassa keltaisessa mekossa. Hienosti toimii molemmilla tytöillä. Tämä mekko nousi meillä heti yhdeksi suosikiksi upean leikkauksen ja väriensä ansiosta.
TÄÄLLÄ lisää infoa mm. merkin jälleenmyyjistä.
Nyt mukavaa Halloween-viikonloppua kaikille, muistakaahan käydä keppostelemassa!
 - Maiju-

lauantai 17. lokakuuta 2015

Syksyistä gugguuta ja karvaisia ystäviä

Tällä kertaa ajattelin kokeilla jotain erilaista ja ottaa mukaan kuviin myös pari nelijalkaista, mutta sehän ei ollutkaan kovin helppo homma kuvata sekä lasta että eläintä. :D
Mutta tästä senkin harjoittelu lähtee...
Käytiin aamusella ensin mummulassa kyläilemässä ja vähän pihatouhuissa. Tämä neiti tomera viihtyisi aina vain ulkosalla ja sisällä ei haluaisi juuri olla ollenkaan.
Tässä kuvassa meidän neidillä on copper värinen jumpsuit, army green vetoketjulla koossa 86cm.
Tyttö itse on siis n. 80cm. Tupsupipo on kokoa M
 Koiranulkoilutus on aina yhtä haluttua puuhaa kun ollaan mummulassa kyläilemässä.
Keskimmäisellä tytöllä tässä päällä apricosen värinen monocollege ja burgundyt tigi pantsit.
Molemmat ovat kokoa 98 ja tyttö itse taitaa olla juurikin saman mittainen.
 Sitten päivällä siirryttiin heppahommiin. :) Tytöt ovat touhunneet heppojen kanssa pienestä asti, nykyään vähän vähemmän kun hevostallia ei enää meidän pihassa ole muuton jälkeen. Aika-ajoin käydään kyllä moikkailemassa noita ihanuuksia. Aluksi toki aina vähän jännittää kun ei enää päivittäin näe, mutta pienen tutustumisen jälkeen alkaa rohkeuttakin löytymään.
 Vanhimmalla neidillä on päällänsä copper huppari mustalla vetoketjulla ja mustat collegepantsit.
Molemmat ovat kokoa 116cm ja tytsi itse n. 110cm pitkä.
Keskimmäisellä tytöllä on päällä huppari kokoa 98 ja mustat girls baggyt koossa 110cm.
Housut on vähän suuret tälle meidän hoikkeliinille, mutta hyvin sopii vähän reilummassakin koossa jos kasvuvaraa tahtoo vaatteisiin.
 Utelias pikkuponi tykkäsi tutkia joka taskun josko löytyisi namia. 
 Ja onhan tämä nyt aika suloisen näköistä kun toinen niin tarkasti nuuhkii!
  Pienin viipotti tallitouhuissa mustassa 80cm hupparissa ja 80cm girlsbaggyissa.
Pipo on kokoa xl. Tämä neiti päätti pysytellä poneista turvallisen etäisyyden päässä. Vaikka normaalisti hän on aikamoinen rämäpää niin nämä isot eläimet vähän jännittää. :)
Postauksessa näkyvät vaatteet ovat Gugguun kuvauksissa käytettyjä lainavaatteita
Heti kun poni oli kauempana niin vauhtia kyllä riitti sitten vaikka ja kuinka! :D

Aurinkoisia syyspäiviä kaikille lukijoille!

-Maiju-

 





torstai 8. lokakuuta 2015

Sinne jäi

Parin edellisen viikonlopun kuvia kun katselee, tajuaa, että syksy on ihan todella alkanut. Vai talvi?? Nuo lämpimät kelit, joilla riitti karvaliivi ja lämmittävät asusteet tuskin palaavat enää tänä vuonna. Syksyn tulossa ihaninta on kyllä kerrospukeutuminen ja lämpimät asusteet! Ja se kun saa vihdoin käyttää kauniita takkeja ja saappaita! Ja pipot, niitä pitää olla joka lähtöön. Uusia pipoja onkin taas hankittu ihan kiitettävästi viime päivinä. ;) Tässä muutama kuva syyskuun lämpimiltä viikonlopuilta.
Kukkatunika ja aluspaita: POMPdeLUX
Musta kaulaliina: Accessorize
Karvaliivi: H&M
Kengät: Next
Collegetakki: Lindex
Leggingsit: POMPdeLUX
Sinne se jäi, ihana kesä! Onneksi me ollaan valmiita talven tuloon! ;)



lauantai 3. lokakuuta 2015

Syksyn värejä

Ihana ruska ja miten lämmintä täällä etelässä vielä onkaan lokakuuksi! Syksy on nyt kauneimmillaan, nautitaan siitä!
Pipo/Next, liivi/H&M, mekko ja leggingsit/Next
Pipo/Next, liivi/H&M, mekko ja aluspaita/POMPdeLUX,
sukkahousut ja kengät/H&M
Nyt haravointihommiin!




torstai 1. lokakuuta 2015

Gugguu aw15 acer dress

Kävin Lasten Vaatekaapista hakemassa meille nämä ihanat Gugguun acer mekot ja väriksi valikoitui tämä ihana bugundy. Acer on meidän ehdoton suosikki ja innolla odotin näiden saapumista kauppaan. Näitä löytyy useassa herkullisessa värissä ja luulen että tytöille täytyy vielä toiset hankkia. :) 



Malliltaan tämä on aika kapea ja mitoitus mielestäni niukahkoa. Meidän Tyyni on noin 116cm pitkä ja mekko 134cm. Tuuli neiti on noin 85cm pitkä ja mekko 98cm. Molemmilla tytöillä on juuri sopivasti kasvunvaraa mekoissaan. 



Tytöillä on jalassaan Pomp de luxin aw15 malliston plum väriset sukkahousut. Gugguun ja Pomp de luxin syksyn violettien värit eroaa toisistaan selvästi mutta mielestäni sopivat kuitenkin yhteen. Guugguun väri on mielestäni hieman viinipunaiseen taittuva, pomp de luxin sävy taas enemmän tumma luumu. Oikein suloinen kokonaisuus pallo sukkahousuineen. :) 

Tyttöjen korut: Elvari

Lasten Vaatekaapista löytyy vielä näitä mekkoja useassa koossa. Ostoksia voit tehdä heidän nettikaupassaan (KLIK!) tai sitten paikanpäällä liikkeissä, jotka löytyvät Kotkasta ja Lappeenrannasta. Lappeenrannan liikkeessä vietetään tällä viikolla avajaisia hyvien tarjousten kera! Käykää myös tykkäämässä heidän fb (KLIK!) sivuistaan! :) 

Mukavaa viikon loppua!

Siina