perjantai 17. tammikuuta 2014

DOLLCAKE: SS14

Tänään esittelyssä pyörryttävän upeat DOLLCAKE kevätuutuudet (yhteistyössä Hienohelman kanssa). Dollcake on australialainen brändi, joka valmistaa entisaikojen eleganssia huokuvia tyttöjen vaatteita. Pääsunnittelijana toimii tuotemerkin perustaja Christina Campbell.

Kuva: Dollcake 2014

Mallistossa on paljon erilaisia mekkoja ja hameita mutta pitää sisällään myös muutamia toppeja, housuja, jumpsuitteja, shortseja, legginssejä, sekä upeita pääpantoja ja hattuja, jotka on koristeltu mm. pitsillä, höyhenillä ja sievillä ruusukkeilla. Koot sopivat vastasyntyneestä aina n. kahteentoista ikävuoteen saakka.Suomessa Dollcakea myy ainakin verkkokauppa Hienohelma, jonne nämä ihanuudet saapuvat myyntiin kahden viikon sisällä. Tuotteiden ennakkovaraus on kuitenkin jo alkanut!Meidän Tyttöjen "Must-have" taitaa olla tämä ihastuttava vaaleankeltainen jumpsuit!!! Nuo pitsiset yksityiskohdat ovat aivan mielettömän suloiset! Dollcaken shortsipukuja tulee Hienohelmaan tänä keväänä kolmea eri mallia ja ne ovatkin tuotteita, jotka on aina ensimmäisinä myyty loppuun.

Aivan ihania uutuuksia taas ja miten henkeäsalpaavia kuvia!!! Vaikka monet näistä yhdistelmistä ovat meille hieman "over-the-top", löytyy mallistosta useita yksittäisiä tuotteita, joiden tilaamista pitää harkita (keltainen jumpsuit, leggarit, paita, hame jne.)! Dollcaken nettisivulla on muuten myös ohjeet mallihakua varten (Model Application) 3-10-vuotiaille tytöille. Omakustanteinen reissu vaan ehkä hidastaa monen intoa hakea mukaan, sillä mallistot kuvataan Australian New Castlessa.

(Kuvat on saatu lainaan Hienohelmasta: www.hienohelma.fi)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti