keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Pikku Minean uudistukset ja ihana arvonta!

Pikku Minea -verkkokauppa on kokenut paljon uudistuksia tuoreen omistajavaihdoksen myötä. Verkkokaupan lisäksi Seinäjoelle on noussut hienon kokoinen ja valoisa kivijalkamyymälä. Liikkeen uusi omistaja, Johanna, on uudistanut myös tuotevalikoimaa. Tässä hieman kuvia upeasta, 120 neliöisestä myymälästä!Johanna otti meihin yhteyttä muutama viikko sitten ja kertoili uudistuksista ja uusista merkeistä. Olinkin jo seuraillut myymäläprojektin etenemistä facebookin välityksellä. Miten varastohallista saakin aikaan noin upean tilan!
Erityisesti Wheatin tulo valikoimiin ilahdutti kovasti, sitä kun ei kovin monesta paikasta saa. Muitakin kiinnostavia merkkejä löytyy runsaasti: iDo, Mayoral, Blaa!, Brums, Ebbe ja Claire & Hust, vain muutamia mainitakseni. Myymälästä saa myös mm. Hansebuxin farkkumallistoa sekä Meltonin sukkia ja tossuja.


Yläkuvassa ihania hempeyksiä Claire&Hust-merkiltä sekä iDo:lta!
Alla myymälän leikkipaikan eläinjengi odottaa kavereita leikkimään.


Pikku Mineassa on myös hyvä valikoima tanskalaisen Ticketin ulkoiluvaatteita, mikä on todella kiva juttu. Me olemme luottaneet merkin tuotteisiin jo monta vuotta ja se on aina kätevää, jos samasta paikasta saa ostettua mahdollisimman paljon itseä kiinnostavia merkkejä. :)
Syksyllä valikoimiin on tulossa vielä muutoksia ja mukaan tulee mm. Creamie, Minymo ja Childbook. Saimme myös kuulla, että poikienkin valikoima tulee laajenemaan huomattavasti!


Sympaattinen Johanna halusi myös arpoa lukijoidemme kesken aivan ihanan yllätyksen:
25 euron lahjakorttikoodin Pikku Mineaan! 

Arvonta-aika on 24.4.2014 - 26.4.14 klo 23.00.
Osallistua voi huomenna blogin facebook-sivulla: Klik! 
Pysy kuulolla! :)4 kommenttia:

 1. No niin on! :) Olisipa meidänkin kulmilla enemmän juuri tällaisia isoja lastenvaateliikkeitä, josta saisi runsaasti eri merkkejä!

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköinen liike, näitä ei Seinäjoella ole ruuhkaksi asti. Miinusta vain siitä, että ei ole viikonloppuisin auki. Työssäkäyvän on turha haaveilla siis ostoksista paikan päällä.

  VastaaPoista
 3. Pikku Minea palvelee satunnaisesti viikonloppuisin, joista ilmoitamme lehtimainoksin sekä Facebook sivuillamme. Seuraavan kerran Pikku Minea palvelee lauantaina 10.5. klo10-15 asiakkaitaan yllätysten kera. Jatkossa aukioloaikoihimme on tulossa muutoksia.:)
  Yst.terv. Johanna/Pikku Minea

  VastaaPoista