torstai 9. lokakuuta 2014

Matkalle

Meillä on matka tiedossa kun suuntaamme syyslomalla lämpimämmille seuduille. Pakkailuja on jo hieman aloitettu, vaikka kaiken arkikaaoksen ja kiireen keskellä se ei tunnu kovinkaan kiehtovalta puuhalta. Päänvaivaa tällä hetkellä aiheuttaa lasten pieneksi jääneet kesäkengät, kummallakin taitaa olla vain yhdet sopivat ballerinat. Joku pieni tilaus on varmaankin vielä tänään tehtävä Nextille, siellä kun on se supernopea toimitus kotiovelle! 


Tässä tulee tällaisia alustavia suunnitelmia lastenvaatteiden suhteen. Ensimmäisenä pakataan tietysti suosikkihamoset mutta housujakin kyllä tarvitaan. Kohteessa pitäisi olla suomalaisittain kesäkelit, 20-26 astetta lämpöä, joten neuletakit riittää lämmikkeiksi päiväikaan. Paikalliset lienee jo aikalailla syksytunnelmissa ja kulkee takit päällä.

Panta H&M, tunika & hame POMPdeLUX, neuletakki Primark

Neuletakki Benetton, mekko POMPdeLUX, sukkahousut H&M

Pitsimekko Zara, leggingsit, laukku, ruusuke H&M, kengät Zara

Tunika Next, hame Wheat, sukkahousut H&M


Mekko POMPdeLUX, sukkahousut H&M, panta RusettiRinsessa

Tunika Next, neuletakki Lindex, hame Lindex, kengät Zara

Saa nähdä mihin lopulta päädytään kun ruvetaan tarkemmin harkitsemaan. Ja lastenkin mielipiteet pitää kai ottaa huomioon. ;) Viimeinen, meillä totuttua tummempi asu, on jo siinä rajoilla onko kiva vai ei. Musta tyllihame on kuitenkin isomman tytön suosikki ja kaipa äidinkin silmä alkaa siihen tottumaan. Kylläpä matkakuume rupeaakin nousemaan!8 kommenttia:

 1. Ihania! Taas pisti harmittamaan Zaran puuttuminen. Ja ihana tuo Pompin Ferndale Dress. Miksen mä tilannut sitä?! :D

  Jonna / Kaasta ja Kukkamekkoja

  VastaaPoista
 2. Heippa Jonna! Pieni Zara-reissu voisi olla paikallaan? ;) Ferndale on kyllä tosi kaunis päällä, sitä ei varmaan raaski peitellä neuletakilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei kai se auta kuin lähteä Helsinkiin, että pääsee Zaraan. :)

   Poista
 3. Tai tietty Turku tai Tallinna! :)

  VastaaPoista
 4. Mikä tuon Pompin neulemekon nimi on, joka on tuossa toiseksi alimmassa kuvassa ��? Tuo jossa on rose yläosa ja tuollainen kukallinen helma ��

  VastaaPoista
 5. Se on jo myyty enkä valitettavasti muista nimeä. Neulemekko on kuitenkin AW14-malliston pienten tyttöjen mekko, jos se jotain auttaa. :)

  VastaaPoista