torstai 7. toukokuuta 2015

Rannalle

Kesä & loma lähestyvät ja uimapukuja on nyt takuulla riittävästi pari kertaa päivässä tapahtuvaa pulikoimista varten. Me taidetaan kaikki rakastaa ihan hurjana merta ja lapset viihtyvät myös helposti tunteja (aina niin jääkylmissä) uima-altaissa. Muutama viime vuotisista uikkareista mahtuu vielä ja pari uutta on ostettu tämän kesän mallistoista. Väreinä on sekä hempeää pastellia että kirkkaampaa turkoosia.
Yksiväriset uimapuvut ja turkoosisävyinen aurinkohattu on ostettu Nextiltä tänä keväänä. Vaalea perhosuikkari ja hattu ovat samasta paikasta mutta viime vuoden mallistoa. Keltainen uimapuku on POMPdeLUXin SS14 -mallistoa. Nuo niskan ja korvat peittävät "legioonalaishatut" ovat kyllä todella käteviä, niiden kanssa voi mennä uimaankin ja lippa varjostaa hyvin kasvoja. Molemmilla on käytössä koko 3-6v, vaikka paremmin hattu istuu 5-6-vuotiaan päähän.
Nextiltä ovat myös meidän edulliset rantakengät. Näitä on taas tänä keväänä vaikka missä väreissä ja tytöt saivat itse valita mieluiset. Toinen halusi kimalletta ja toinen sateenkaaren värejä. Tai itseasiassa kenkien saavuttua molemmat halusivat sateenkaaren värejä. Pienen tytön mieli on ailahtelevainen. ;) 
Ihanaa kesän odotusta! Nyt toivotaan että ilmat alkavat oikeasti lämpenemään täällä Suomessakin!

2 kommenttia:

  1. Ihanat asut pienille rantaprinsessoille! Nextillä on aina hyvä valikoima noita kumisia sandaaleja.

    Tytöllä on myös tuo samainen Pompin uimapuku viime kesältä. En vaan tiedä mahtaako se mahtua enää tänä vuonna - minusta se niskan taakse tuleva nauha on vähän turhan lyhyt ja uikkari on hankala pukea päälle (tai sitten meille on osunut maanantaikappale.)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista! :) Kyllä tuo meidänkin PdL uikkari on samanlainen. Niskalenkin säätövara on liian pieni. Meille ei tuota mallia kyllä enää osteta vaikka tuo helmallinen niin söpö onkin. :)

    VastaaPoista