lauantai 31. lokakuuta 2015

MisCrios: esitellään ensi kesää

Ihastuimme ihan todenteolla tähän suomalaissuunnitteiseen merkkiin jo viime vuoden puolella kun esittelimme blogissamme heidän mallistoaan ensimmäisen kerran. Tänä vuonna pääsimme tekemään yhteistyötä MisCriosin suunnittelijan, Cecilia Sörensenin kanssa ja iloksemme hän lähetti meille nyt kokeiluun ensi kevään ja kesän mallistoa. Ja vaikka talvi ei ole vielä alkanutkaan kunnolla niin ainahan sitä ensi kesää jo jaksaa fiilistellä. :)
Materiaaleiltaan nämä vaatteet ovat mukavan kevyen oloista puuvillaa ja varmasti ihanan keveitä päällä myös kesähelteillä.
Nämä kauniit ruutukuosit ovat hieman paksumpaa puuvillaa, joten ne soveltuvat varmasti myös hieman viileämmille kesäkeleille ja miksi ei myös syksyyn. Jokakelin vaatteita siis! :)
Kaikki kuvissa näkyvät vaatteet ovat kokoa 110cm, mutta ne soveltuvat hyvin meidän molemmille tytöille jotka ovat n. 98cm ja n. 108cm.
Toiselle neidille esimerkiksi tämä on kuin tunika ja toiselle T-paita. :) 
Sama homma tässä upeassa keltaisessa mekossa. Hienosti toimii molemmilla tytöillä. Tämä mekko nousi meillä heti yhdeksi suosikiksi upean leikkauksen ja väriensä ansiosta.
TÄÄLLÄ lisää infoa mm. merkin jälleenmyyjistä.
Nyt mukavaa Halloween-viikonloppua kaikille, muistakaahan käydä keppostelemassa!
 - Maiju-

2 kommenttia:

  1. Nämä on aivan ihania!!
    Tykkään kovasti väreistä ja erilaisista malleista ja leikkauksista, ei ole ihan perushuttua.

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä Pia! Me ollaan kaikki aivan ihastuneita näihin! :)

    VastaaPoista