tiistai 2. helmikuuta 2016

Synttärihumua

Viime viikonloppuna vietettiin meidän kolmen neitosen syntymäpäiväjuhlia suvun kesken ja vilinää ja vilskettä riittikin aamusta iltaan.
  Vanhimmalla neidillä oli päällä aivan ihana Kate Mackin tyllimekko, jossa on kaunis koristelu yläosassa ja tylli aivan ihanan pehmoista.
Keskimmäisellä tytöllä oli Dolly by Le Petit Tom-tyllimekko, joka on aivan super ihana prinsessamekko myös.
 Nämä kauniit mekot tilasin Hienohelmasta ja voin kyllä lampimästi suositella kaikille sieltä tilaamista! Aivan loistava asiakaspalvelu ja omistaja Mirva neuvoi ja auttoi jälleen oikean koon valitsemisessa.
 Pienimmällä oli PompDeLuxin Emily Dress, joka on ollut meidän kestosuosikki jo kolmisen vuotta. :)
Kiharsin isompien tyttöjen tukat foliopapereilla ja kun olin saanut heidän tukat valmiiksi niin tämä pienin neiti tuli sanomaan, että hälle kanssa. Ihan kivathan niistäkin tuli, vaikka tukka ei vielä kovin pitkä olekaan. :)
 Päivän päätteeksi piti pukea päälle lahjaksi saadut rooliasut, jotka päällä sitten ollaankin varmaan joka päivä tästä eteenpäin. :D
Kyllä oli tytöt väsyneitä päivän päätteeksi ja uni tuli kerrankin nopeasti. :)

-Maiju-

6 kommenttia:

 1. Aivan ihanat mekot ja synttärit teillä
  Olleet! Onnea lapsukaisille! :) hienohelmaudessa kyllä
  Palvelu pelaa ja on niin ihania mekkoja <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon Saikku <3 Joo hienohelmassa olisi kyllä vaikka miten paljon ihanuuksia juhliin ja arkeen, tuli itselläkin oikein valinnan vaikeus kun mekkoja valitsin :)

  VastaaPoista
 3. Voi miten kauniita synttärisankareita siellä on ollut ♡

  VastaaPoista