keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

POMPdeLUX SS16

Taas on aika kirjoittaa postaus uudesta POMPdeLUX-mallistosta. :)
Mulla on joka kausi kutsut aivan kauden alussa jolloin mun ihana vakiesittelijä Mirjami saapuu kasseineen ja pussukoineen meille sisältäen mitä ihanimpia vaatteita. <3
Tälläkertaa vietettiin vaatekutsut hieman edellisistä kausista poiketen ilman lapsia ja vietettiin samalla naisten iltaa. :) Ilta oli aivan ihana ja aina yhtä iloinen ja avulias Mirjami tekee illasta joka kerta mukavan ja kiireettömän, taisipa taas meillä mennä aika myöhään että ostokset oli tehty. :D
Mirjamin löytää Facebookista "POMPdeLUX Pirkanmaa/Hämeenkyrö", jos haluaa esim. tehdä tilauksia, pyytää neuvoja yms. Mirjami vastailee ja auttaa mielellään.

Teen näistä pompeista kaksi postausta, josta tässä tulee ensimmäinen.
Toisen postauksen teen kahden viikon kuluessa.

Vaatteet oivat aivan ihania ja niin se vain on että kevätmallistot vie mulla aina voiton syksymallistosta, miksiköhän? Toki syksyn vaatteet ovat myös kauniita mutta ehkä näin kevätihmisenä tulee osteltua enemmän aina SS-mallistoista.

Tämä ihana Jarvis jr mekko on aivan ehdottomasti meidän esikoisen suosikki. Ja tämä onkin eksynyt päälle lähes jokapäivä kotona ollessa sen jälkeen kun postimies tämän meille kiikutti. :)
Tyttö on n.112cm ja mekko on kokoa 116.
Keskimmäisellä on tässä kuvassa päällä Hackett Lt housut. Nämä ovat aivan ylisöpöt ja pysyy hyvin päällä myös hoikalla tytöllä. Tyttö n. 98cm ja housut koko 104cm. Väri on light rose. T-paita on pompin vanhemmasta mallistosta.
Tämä Kassel Lt mekko on keskimmäisen tytön suosikki. Materiaali on todella kivan tuntuista ja onhan tämä nyt kauniskin. Mekon koko on 98cm. Korihatut on tilattu nextiltä ja ne oli niin kivat että pakko oli tilata itsellekin.
Tässä pienimmällä tytöllä myös nämä Hackett Lt housut ja on nämä vain aivan ihanat. Varmasti todella mukavat päällä. Tämä neiti on n.83cm ja housut ovat kokoa 86. Housujen väri on Light purple.
 Tämä haalariasu Hendrick Jr jumpsuit on kyllä aivan mielettömän ihana! <3 Varmasti kesällä mukavan viileä päällä ja kaunis kuin mikä. Asun koko on 116.
Tästä kauniista Geiger Lt mekosta tulee varmasti yksi kesän lempparimekoista pienimmällä. Tässä koko on 86.
Sitten nämä ihanat takit! Ne ovat niin kauniita ja mikä parasta sopii hyvin myös omaan kesä/kevät takkiini. ;) Vanhimmalla neidillä on koko 110, keskimmäisellä koko 92 ja pienimmällä koko 80. Takit näyttivät todella reiluilta esittelyssä ja senpä takia uskaltauduin ottamaan pienemmässä koossa nämä ja onneksi otin, koska nämä ovat täydelliset.
Tämä neiti päätti, että kun kerta takki pistetään päälle niin uloshan silloin mennään. :D Pari kuvaa siis ulkoakin vaikka ei meillä normaalisti talvella ihan näin ohuesti ulkoilla.
Tässä olisi ensimmäinen Pomp-postaus. Koitan saada lisää kuvattua lähipäivinä ja ehkä myös saadaan vieraileva tähti taas pitkästä aikaa niihin kuviin.
Toivottavasti näistä kuvista oli apua jollekin jos miettii esimerkiksi kokovalintoja! :)

-Maiju-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti