perjantai 27. syyskuuta 2013

PdL-ribbineulosvaatteet

Olipa eilen paljon innostuneita mukana meidän POMPdeLUX-arvonnassa!!! Oletteko te kaikki jo tutustuneet merkin vaatteisiin? Heidän sivut löytyvät täältä: http://www.pompdelux.com/fi_FI/ . Yritys on perustettu 2006 ja mekin olemme tilanneet heidän ihania vaatteitaan netin kautta parin vuoden ajan. Viime syksystä lähtien mallistoa on voinut nähdä myös kotikutsuilla, ja pitihän sinne kutsuille taas päästä katselemaan mallistoa (ja litkimään kahvia sekä juoruilemaan tuttujen kanssa). PdL tekee kauniita ja edullisia vaatteita arkeen ja juhlaan, ja varsinkin juhlavaatteita on meillä ollut useita. Emily-mekko taitaa olla monen muunkin iki-suosikki! Tästä mekosta voi muuten saada rahansa takaisin jopa yli 200%:sti kun myy käytettynä pois...
Emily Little Dress <3 
Tänä syksynä ostoslistalla olivat heti ensimmäisenä peruspaidat ja legginssit useassa eri sävyssä. Nuo puuvillasekoitteiset ribbineulosvaatteet ovat hyviä ja yllättävän kestäviä. Ovat nimittäin kestäneet isosiskolta pienemmille hienosti! Väreinä on tänä vuonna vanhaa roosaa, harmaata, jäänsinistä ja tummansinistä. Harmaa olikin ilahduttavasti samaa sävyä kuin viimesyksyisessä Thyrassa, jonka menin myymään eteenpäin! Miinuksena voisi mainita leggareiden todella ohuen materiaalin näin talvikaudella, alle tarvitsee sukkahousua jos haluaa piipahtaa ulkosalla esim. kauppareissulla. Esittelyä oli pitämässä täysin uusi edustaja Nina Sara (nsar@pompdelux.com) pk-seudulta, joka oli yhtä ihastuttava tapaus kuin uuden malliston vaatteet! Nina kertoi, että kotiesittelyitä voi pitää marraskuun 17. päivään asti ja että vapaita aikoja voi saada heti lokakuulle! Lähimmän myyntiedustajan löytää PdL:n nettisivuilta. 
Mitä mieltä te muut olette merkistä? Joko olette tilanneet syysmalliston parhaimmistoa? Tai onko teissä niitä jotka eivät muuta enää ostakaan? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti