torstai 19. syyskuuta 2013

Satukirppu

Koska meitä kiinnostaa uusien ihanuuksien lisäksi 2nd hand-vaatteet ja kierrätys, on pakko kertoa teille eräästä uudesta yrityksestä pääkaupunkiseudulla! 

Veimme eilen pari muovikassillista tyttöjemme vaatteita myyntiin uuteen lastenvaatteiden second hand-liikkeeseen, Satukirpulle, joka sijaitsee Vantaan Tikkurilassa. Paikka oli ihanan tilava, tyylikkäästi sisustettu ja vasta alkuviikosta avattu. Täällä toimii hirmuisen näppärä palvelu jossa vaatteiden tuojalle maksetaan vaatteiden kilomäärän mukainen summa! Ei muuta kuin muovikassit vaa’alle ja sitten lapulle yhteystietoja ja rahat joko tilille tai käteisenä mukaan. Ja tämän jälkeen sinun ei tarvitse enää pohtia provikoita tai mitään muutakaan. Paitsi ehkä että mitä ihanuuksia voi saadulla rahasummalla ostaa. Myynnissä oli jo mukavasti hyväkuntoisia tuotteita, myös merkkikamaa kuten Polarn O. Pyretiä ja Me&i:ta.

Lasten leikkihuone oli aivan ihanan tilava ja erityisesti iso seinä joka oli kokonaan liitutaulua, sai lapset innostumaan! Kirppis sijaitsee osoitteessa Kielotie 20, 01300 Vantaa, mutta sisäänkäyti on enemmän Unikkotien puolella. Rakennuksen takana, sisäpihalla, on myös sopivasti isohko parkkipaikka jossa ensimmäinen tunti on ilmaista parkkiaikaa. Tänne mennään seuraavaksi ostajien ominaisuudessa!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti