torstai 10. lokakuuta 2013

Reiman uusi Outlet-myymälä ja kutsuvierastapahtuma

Olin Reiman kutsumana heidän uuden Vantaan Outlet-myymälän iltatapahtumassa. Myymälä on upean avara ja tuotteita on runsaasti! Ja mikä ihana lasten leikkipaikka! Myynnissä on sekä tämän hetken tuorein mallisto, että vanhempia helmiä hyvillä alennuksilla. Tilaisuuden aloitti Reiman toimitusjohtaja Elina Björklund raportoimalla yrityksen nykyhetkestä ja tulevaisuudesta, joka näyttää erittäin kansainväliseltä. 



Erityisesti idän markkinat kasvavat. Kiinaan avataan lisää myymälöitä ja Venäjälle on tulossa uusi myymälä Pietariin, sekä oma nettikauppa. Uusia nettikauppoja avataan lähiaikoina myös Norjaan ja Saksaan. Reimalla osataan selvästi olla ylpeitä suomalaisesta osaamisesta: mehän hallitsemme kaikki sääolosuhteet ja nyt Reima on tekemässä ulkoilusta vientituotteen!



Saimme pikkuisen hypistellä myös Reiman kevään 2014 malliston tuotteita, ja pakko sanoa, että värit ja kuosit näyttivät erittäin raikkailta ja hienoilta! Eihän tässä malta odottaa, että näkee koko malliston! Napostelun ja ostostenteon yhteydessä oli kiva jutustella ja alkaa jo hieman suunnittelemaan ensi kevättä...


                 


Kannattaa käydä ostoksilla! Alereikeissä oli paljon hyvännäköistä tavaraa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti