torstai 13. marraskuuta 2014

Lasten pressipäivä

Olimme tänään Marsaanan showroomilla tutustumassa lasten uutuustuotteisiin. Mukana oli mm. KappAhlin, NoaNoa miniaturen, Tommy Hilfigerin ja Gantin tulevia vaatemallistoja sekä monia muita lapsille suunnattuja tuotteita. Oli taas kerran mukavaa tavata muita bloggaajia ja jutustella. Jotain tekemistä-blogin Pian kanssa pyörähdimme samalla reissulla myös hieman ostoksilla.


Noa Noa miniaturen SS15-mallisto on todella kaunis ja onnistunut. Palasimme näiden ääreen uudelleen ja uudelleen ja taisimme huokailla Pian kanssa kilpaa ihastuksesta. Ihania malleja, materiaaleja sekä niin keväisiä sävyjä, että tuli oikein ikävä aurinkoa ja lämpöä.

Kukkakuosit, polkadot ja pitsit ovat kyllä niin meidän juttuja. Meidän aiemmin hieman hyljeksimä peach-sävykin tuntui jo hyvin varteenotettavalta vaihtoehdolta kesä-garderobiin.
Gantille ja Tommy Hilfigerille on tulossa ihanan merihenkiset mallistot.KappAhlin SS15-mallistossa on mm. oranssia ja runsaasti mintunvihreetä. Aika kivoja printtejä myös, varsinkin vauvoille! Kevään Newbie-mallisto oli erittäin kaunis ja siitä lisää lähempänä vuoden vaihdetta!


Kevään Kaxs-ulkovaatteissa on vanhat tutut sävyt: pinkkiä, turkoosia ja vihreää. Ulkohousujen villi kuvio pisti heti silmään, värikkäissä housuissa seikkailevat tutut örkit.


Kyllä tässä meinaa alkaa jo ihan tosissaan odottelemaan kevään tuloa! No, ehkä joulu ensin ja sitten. ;)2 kommenttia:

  1. Voi, että mihin ootte päässeet!

    VastaaPoista
  2. Tänne oli kyllä pakko päästä, niin ihanat merkit esillä, että aikataulut laitettiin sopimaan vaikka tapahtuma oli keskellä päivää. :) Liian moni tilaisuus on jäänyt välistä töiden takia!!!

    VastaaPoista