tiistai 11. marraskuuta 2014

Oleskelua

Oma koti on maailman paras paikka. Kotioloissa on mukavaa pukeutua pehmeisiin college-housuihin tai mukaviin puuvillamekkoihin ja leggareihin. Kuten olemmekin jo maininneet, meidän lapset eivät suinkaan ole joka päivä pyntättyinä tylleihin ja neuletakkeihin. Päiväkodissakin suosimme hyvin käytännöllistä ja mukavaa vaatetusta, eli sellaista, joka ei paina ulkovaatteiden alla tai repeä/hiosta/ahdista/estä liikkumasta ja jumppaamasta. Niin ja siitäkin syystä, että päiväkodissa se nätti hamonen tuppaa kummasti jäämään lokeroon eli loppupäivän lapsi juoksee pelkässä paidassa ja sukkahousuissa.


Suosikkivaatteita oleskeluun löyyy milloin mistäkin. Ebben ja Mini Rodinin laadukkaat trikoot kestävät kovaa kulutusta ja tiivistä pesutahtia. Mini Rodinin pandat sekä pallokala-kuosi ovat eräitä kaikkien aikojen suosikkejamme. Pipo on itse ommeltu Rodinin pallokala-trikookankaasta.


Tämä Ebben syysmalliston (AW14) pitkähihainen mekko on meillä käytössä joka viikko. Heti kun se on pestynä, tyttö haluaa sen taas päälleen. Malli on aivan loistava, se istuu niin kauniisti vyötärörypytyksen ansiosta. Nextiltä löytyi edullisesti luumun väriset leggarit, jotka sopivat kivasti raitojen sävyyn.Kauniita college-vaatteita voi myös löytää monesta paikasta, nämä pehmoiset kukkakuviolliset housut ovat KappAhlista. Hyvä esimerkki siitä, miten collaritkin voivat olla hyvännäköisiä! Meillä suositaan talvikaudella lahkeita, joissa on resorit. Niiden päälle voi laittaa sukat ennenkuin pukee ulkovaatteet, jolloin nilkat eivät ulkosalla riehuessa paljastu ja saa kylmää. Resorit tietysti myös pidentävät housujen käyttöikää kun voi ostaa ensin hieman reilumman koon, joka jää aluksi pussittamaan.


Oloasut voivat siis olla mukavia mutta myös kivannäköisiä! Seuraavaksi pitääkin kaivella villasukkia esille kaapeista, ne ovat koko perheen suosikki kotivaate. Tuli takkaan, villasukat jalkaan ja kuumaa kaakaota mukeihin niin ei haittaa vaikka ulkona on pimeää ja kylmää.


Rennon letkeää viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti