tiistai 20. tammikuuta 2015

Trendejä & uutuuksia 2015

Tähän postaukseen olemme koonneet kevään ja kesän trendit ja värit. Designer-merkkien mallistoista näkee aina kauden kuumimmat trendit ja väriskaala vaikuttaa olevan tänä keväänä yllättävän yhtenäinen. Pastellit, auringonhaalistamat sävyt sekä denim ovat näkyvimmässä osassa.

KELTAINEN & pitsi
Denim tulee näkymään voimakkaasti sekä naisten että lasten mallistoissa ja pitsi jatkaa suosiotaan. Perinteisen pitsin lisäksi nähdään modernisoituja ja laserleikattuja pitsipintoja sekä brodyyria. Tällä kaudella pinnalla ovat myös erilaiset kukkakuosit ja muut voimakkaat kuviot, joissa on usein nostalginen tunnelma: vaatteet ovat kuin mummolan pöytäliinoista tehty. 3D-printit jatkavat edelleen mutta keväällä myös yksivärisyys näkyy voimakkaiden kuosien rinnalla.
SININEN & denim
PUNAINEN
KUKKAKUOSIT
Hempeät pastellisävyt kuten mintunvihreä, vaaleanpunainen, puuteri ja vaalea taivaansininen ovat erittäin näkyvässä osassa tässä sesongissa. Kesän juhlakauden kaunein yhdistelmä on vaaleanpunainen ja kulta. Vastapainona pehmeille pastelleille, neonvärejä ja muita kirkkaita sävyjä tullaan näkemään edelleen siellä täällä, pieninä yksityiskohtina. Tehosteväreinä on mm. hehkuvaa oranssia, sähkönsinistä ja aquaa.

MINTTU ja AQUA
KULTA ja VAALEANPUNAINEN
Sesongin tärkeimmät trendit tiivistettynä:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti