sunnuntai 25. tammikuuta 2015

WHEAT SS15 sample sale

Little Copenhagenissa oli tällä viikolla taas perinteiset Wheatin mallikappalemyynnit ja pitihän siellä pyörähtää, meidän yhden tytön ollessa juuri oikean kokoinen isoimpia mallikappaleita ajatellen. Mallikappaleet myytiin -40% alennuksella.
Samalla sai hyvän käsityksen Wheatin tämän kevään kuoseista ja sävyistä, toki ihan kaikki näistä eivät välttämättä päädy myyntiin asti. 
Tässä muutamia kännykuvia, jotka on napsittu ostosten lomassa.
Ribeissä oli mm. kaunista vaaleanvihreää, lollypop-pinkkiä, luonnonvalkoista ja hehkuvaa violettia.
Wheatin mallistot ovat aina todella laajoja. Kukkakuoseja oli runsaasti mutta myös mm. pitsi ja raidat ovat näkyvässä osassa tänä keväänä. Väreinä on mm. tummansinistä, hehkuvaa oranssia, roosaa, flamingonpinkkiä, mintunvihreää, pastellioranssia ja vaaleita sinisen sävyjä.
Meille kevään mallistosta kotiutui tällä erää ainoastaan lilasävyinen Sarah dress, joka laskeutuu kauniisti runsaan helmansa ansiosta. Tätä tullaan käyttämään ainakin POMPdeLUXin (SS14) vaaleiden ribbien kera. 
Viimeiset kappaleet syksyn mallistoista olivat myös erittäin hyvässä alessa. Hankin meille nämä Wheatin laadukkaat, mustat ribbipaidat, joita olinkin suunnitellut ostavani koko syksyn.
2 kommenttia:

  1. Mä olen täällä taas vähän kateellinen, kun mun ei ole mahdollista päästä tuonne. Mutta tällä kertaa en niin pahasti, sillä olen tulossa lauantaina Helsinkiin ja pääsen kuitenkin käymään Little Copenhagenissa ekaa kertaa ikinä. :)

    VastaaPoista
  2. Hei mahtavaa Jonna! Toivotaan että siellä on vielä kivoja ale-tuotteita jäljellä! :)

    VastaaPoista