maanantai 23. helmikuuta 2015

Gugguu ja ihanat housut pojille

Gugguun uudesta ss15 malliston ensimmäisestä erästä meille tuli pojille mintun väriset hupparit ja mustat housut. Tytöille en hankkinut tästä ensimmäisestä erästä mitään vaan jäätiin odottelemaan toista erää, joka tuleekin myyntiin 5.3 klo 10. 
Tuntuu ettei pojille löydy oikein mitään kivoja housuja mutta nämä Kappahlin farkun näköiset mutta collegehousuilta tuntuvat housut osottautui erittäin hyviksi. Malliltaan on oikein hyvät hoikalle pojalle. Pienten poikien malli eroaa hieman näistä isojen poikien housuista, niissä on kiristys vyöräröllä ja lahkeissa kuminauhat. Ensimmäisen käyttökerran jälkeen osoittautuivat niin hyväksi, että kävin äkkiä ostamassa muutamat lisää. Vinkkinä vielä, että nyt Kappahlissa on kamppanja valitse kolme maksa kaksi, koskee kaikkia lastenvaatteita. :)
Esikoisella alkoi tänään hiihtoloma ja ollaankin oltu kaksin kotona koko päivä. Viikonloppuna meillä oli ystäväni kylässä ja hän toi ihanan pelin lapsille, jota me ollaan tää päivä pelailtu, ihana koko perheen peli! Minä toivun jalkaleikkauksesta ja sen takia blogi on viettänyt hiljaiseloa omalta osaltani tuon jalan takia. Nyt kuitenkin alkaa helpottamaan kun saan taas kävellä ja elää normaalia elämää. :)
Mukavaa alkavaa viikkoa teille!
Siina

4 kommenttia:

 1. Niin on komia poikanen! <3

  VastaaPoista
 2. Joku muukin muuten kehui noita KappAhlin farkkucollareita! Näyttää kyllä tosi kivoilta. Täälläkin odotellaan innokkaana Gugguun seuraavaa droppia, ekasta kotiutui minttu huppari ja pienemmälle minttu jumpsuit. Toivottavasti saadaan seuraavasta parit housut sekä trikoopaidat!

  Lastenhuoneenkapina

  VastaaPoista
 3. Meillä on kans pojalla nuo joggerit ja ovat kyllä huiput ja ehdottomasti hintansa arvoiset -etenkin kun KapAhlista saa melkein aina ostettua tarvitsemansa alennuksella.
  Terkuin Happiness in Everyday Life- Anne

  VastaaPoista