maanantai 16. helmikuuta 2015

POMP

Järjestin jälleen kerran POMPdeLUX-kutsut heti ensimmäisenä viikonloppuna malliston julkaisuviikolla. Tällä kertaa vieraita oli reilu kymmenen, joten kaikkien kanssa ehti hyvin jutustella ja oli muutenkin mukavan väljää. Päivä oli ihana ja ystävänpäivän juhlinta jatkui railakkaasti vielä sunnuntain puolellekin. Kiitos kaikille vieraille! <3
Omaan tilaukseen lähti maltilliset kymmenen artikkelia. Luonnonvalkoisia ribbejä, yksi mekko, pari hametta ja t-paitaa sekä yhdet housut. Aquaa, valkoista ja pari roosaa. Isojen tyllimekko jäi vielä mietintään, tarvetta sille ei tänä vuonna ole mutta se oli aika kaunis. Muutamia muitakin kivoja tuotteita oli mutta ei mitään "pakkosaada"-osastoa. Tyttöjen denim-tuotteiden (muiden kuin housujen) vähyys oli harmillista ja uimapuvutkin tarvittaisiin, kuosi ei nyt tällä kertaa vaan kolahtanut. Voi olla teen vielä toisen kimppatilauksen tai sitten jään suosiolla odottelemaan alennusmyyntejä. Leggareita voisi pitkästä aikaa kokeilla ja maxi-mekko voisi olla ihana itselle, tosin sitä tuskin alesta enää saa. Tyllimekko jemmaan ja ehkä joku raidallinen arkimekkokin tuonne kaappiin mahtuisi. :)
2 kommenttia:

  1. Jos meillä olisi tyttö niin tilaisin varmasti Pompilta vaikka mitä ihanaa. Tosi ihana tuo tyttöjen mallisto, poikien puoli omaan makuun vähän tylsä.

    Lastenhuoneenkapina

    VastaaPoista
  2. Tyttöjen mallisto on kyllä aika ihana vaikka montaa juttua jäimmekin kaipaamaan. Onneksi denimiä ja röyhelömekkoja saa muualtakin. :) poikien mallisto oli kanssa hyvä, varsinkin pari todella ihastuttavaa tuotetta oli! Mutta onhan nuo poikien mallistot yleensä ollu aika pliisuja.

    VastaaPoista