tiistai 24. maaliskuuta 2015

Talven ja kesän välissä

Se vetinen siirtymäkausi, joka on usein pakollinen paha talven ja kesän välissä. Se on alkanut täällä etelässä, vaikka välillä tuntuukin, että talvi yrittää tehdä tuloa takaisin. Välikauden ulkovaatteita saa usein käyttää aika lyhyen aikaa mutta tänä vuonna tavallista aikaisemmin alkanut, ihanan aurinkoinen kevät taitaa tehdä siihen poikkeuksen. Hyvä niin, sillä meillä on taas perinteisesti "riittävät" varastot takkeja ja haalareita. Tässä muutama kuva viimeviikkojen ulkoiluista. Viikko-pari sitten oli aivan ihanat kelit ja auringossa lämpötila kohosi lähemmäs +15 astetta! 
pipo: Little Maya
takki: Reima
housut: Reima
Name itin softshell-haalarit ovat hyvän mallisia pitkälle ja hoikalle lapselle ja hinta-laatu-suhteeltaan ne ovat aivan erinomaisia. Tänä vuonna valitsimme runsaasta valikoimasta kauniin sinisen haalarin, johon meiltä löytyi jo valmiiksi pipoja ja hanskoja. Tyttömäisillä asusteilla tämäkään haalari ei ole liian poikamainen. Kuvan kanerva/tummansininen Ticketin pipo ostettiin uutena, sillä se sopi niin mainiosti viime kevään Reiman rukkasiin!
pipo: Ticket to Heaven
rukkaset: Reima
haalari: Name it
pipo: Papu design
takki: Reima
housut: Kaxs/KappAhl
pipo: Next
kaulaliina: ei merkkiä
takki: Cupcake

Meilläpäin lumet ovat sulaneet kokonaan ja kadutkin on ihan pian lakaistu. Pyöräilykausi on aloitettu ja lenkkareiden askel on niin ihanan kevyt! Varma kevään merkki on myös se, että lapset alkavat vaatia uloslähtöä heti aamulla silmät aukaistuaan. Aika ihanaa aikaa tämä kevät kuitenkin on. :)


2 kommenttia:

  1. Ihanat asut! Täälläkin on pyöräilykausi avattu, mutta toppavaatteet ovat yhä välillä käytössä. Viime päivinä ollut ihan hyytävä tuuli, joten lämpimiä kevätpäiviä odotellaan kovasti.

    VastaaPoista
  2. Kiitos. :) Meilläkään ei olla vielä pesty toppia pois, niitä on tässä vielä silloin tällöin tarvinnut. Täällä meren äärellä tuuli on vielä todellakin hyytävä!

    VastaaPoista