tiistai 31. maaliskuuta 2015

Newbie asu

Katsokaa miten ihanan asun löysin eilen Kappahlista! Meillä ei kauheasti ole ollut newbie vaatteita, mutta tämä asu sulatti sydämeni heti! Shortsit olivat isojen puolelta jossa koot ovat 92-110cm ja tunika oli pienten puolelta jossa koot 44-86cm. 
Neiti oli hoitopäivän jälkeen niin väsynyt että sovittelu jäi haaveeksi. Otin tunikasta koon 86cm ja shortseista 92cm. Koko valinnat vaikuttavat osuneen nappiin. Sukkikset vain alle ja tämä setti pääsee käyttöön jo nyt keväällä. 
Settiä ostaessani ajattelin sen sopivan täydellisesti tämän Zaran takin kanssa. Kengät ovat myös Zarasta, vanhempaa mallistoa tosin. Eikö olekkin syötävän suloinen setti? :) 
Lisäksi nappasin mukaani nämä ihanat unirätit. Meillä kaikki lapset ovat käyttäneet rättejä nukkuessaan (ja välillä muutenkin) ihan pienestä asti ja ne ovat kaikille edelleen hurjan tärkeitä. Tämä nuorin kulkee rätti kädessä lähes aina kun siihen on mahdollisuus, nyt on asuun sopivat rätit. :)
Terkuin Siina

3 kommenttia:

 1. Voi söpöys! Newbiellä on aivan ihania vaatteita, olin unohtanut sen kokonaan. Supersöpöt asua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäkään en oo aikasemmin näitä niin noteerannut. Onhan nää kyllä niin syötävän suloisia! :) <3

   Poista
 2. Meillä on valtavasti newbietä (etenkin kun KapAhl on tämän kylän ainoa lastenvaatteita myyvä liike), mutta en ole aikoihin käynyt siellä. Mutta aivan ihana asu ❤. Nuo shortsit vois kotiutua meillekin.

  VastaaPoista