torstai 2. huhtikuuta 2015

Perhosia

Jotta lasten vaatettaminen ei olisi liian yksinkertaista. Etsiskelin viikkokausia kaunista, luonnonvalkoista, lyhythihaista ja puuvillaista t-paitaa, jossa olisi jokin yksinkertainen kuvio, sekä mieluiten vielä jotain kuparista yksityiskohtaa. Meille ostettiin nimittäin POMPdeLUXin kevään mallistosta kaunis luonnonvalkoinen Dillon-tyllihame, joka kaipasi yläosaa, enkä halunnut taaskaan tyytyä katalogiyhdistelmään. Dilloniin täydellisesti sopiva yläosa käveli vastaani pari viikkoa sitten KappAhlissa ja mikä parasta: kaikki lastenvaatteet olivat juuri tuolloin tietämättäni -25% alessa! 
Olen tosi tyytyväinen tähän löytööni. T-paidan myyntihinta on vain 9,95 euroa, joten ilman alennuksiakin se on mukavan edullinen. T-paitoja ostin kaksi ja kummankaan kuparikimalteet eivät ole kärsineet parissa pesukerrassa. 
 Ballerinat on tilattu noin kuukausi sitten Nextin kevätmallistosta. Kenkiä ei taida enää olla myynnissä ellei niitä tule myöhemmin lisää. Joku muukin taisi hullaantua näistä ihastuttavista perhosista. Ne ovat ihania kun näyttää, että perhoset ovat laskeutuneet kengänkärjille paistattelemaan auringossa.
Harvoin yhdistän valkoiseen alaosaan jotain valkoista myös yläosaan mutta tämä yhdistelmä vaan miellyttää kovasti silmää. Tätä tullaan varmasti käyttämään kesällä tosi paljon! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti