sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Rusettitukat

Meillä oli niin mukava viikonloppu! Lapsimessuilua, vip-shoppailua Little Copenhagenissa ja mahtavien naisten treffit, mukana menossa mm. ihanaiset Housefive-blogin Sara ja Jotain tekemistä-blogin Pia. Viikonlopun tunnelmia tulossa hieman myöhemmin. Ensin muutama viikonloppuna kotosalla napattu kuva ja vähän asiaa hiuksista.

Meillä on aina kova yritys pitää tyttöjen hiukset kauniisti kiinni, vaikka monesti aamun kiireissä jää kampaukset puolitiehen. Omasta lapsuudenkodista on jotenkin juurtunut ajatus siitä, että pienen tytön pitkä tukka ei ole siisti jos se liehuu valtoimenaan. Ja meneehän se toki helpommin likaiseksi ja takkuunkin avonaisena. Pannat ja kaikenlaiset rusetit ovat meidän suosikkejamme. 

Nämä meidän rusettitukat ovat olleet vauvasta asti sen verran pitkähiuksisia, että ponnareita ja pinnejä on saanut käyttää lähes ensimmäisistä kuukausista asti. Silti varsinkin nuorimmainen haluaa repiä pinnit pois pipojen alta, ulos lähtiessään. Vanhin taas haluaa nukkuakin hiukset kiinni. Pantoja, pinnejä ja kaikenlaisia rusetteja on kerääntynyt tässä vuosien varrella ihan kiitettävä määrä ja onhan se tietty ihanaa kun on valinnanvaraa. Tämä taitaa päteä aika moneen asiaan. ;) 
Mekot/ POMPdeLUX
Hiusrusetit/ H&M
Mukavaa viikkoa kaikille! 
Muistakaahan käydä osallistumassa blogimme facebook-sivulla käynnissä olevaan arvontaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti