sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Sporttijengi

Joku aina silloin tällöin kyselee, että käyttävätkö meidän tytöt joka päivä pelkkiä mekkoja ja hameita, joten tässä pieni vilkaisu ihan muunlaiseen vaatetukseen! Meidän koko perhe on hyvin urheilullinen ja haluamme lastemmekin kasvavan terveisiin elintapoihin. Kaikenlainen liikunta on tietysti olleellinen osa sitä. Tyttöjen ensimmäisinä kenkinä tänä keväänä ostettiin parit lenkkarit. Nextin verkkokaupassa on tänä vuonna ihania, edullisia ja superkevyitä lenkkareita sekä aikuisille että lapsille. Isommalle valikoitui neonkeltaista ja pienemmälle vastaavasti kirkasta oranssia.
Tänä keväänä löytyy paljon kivoja t-paitoja ja muita asusteita kirkkaissa väreissä ja näille kengillekin löytyi nopeasti kaveriksi erilaisia asusteita ja t-paitoja. Isomman t-paita on The Brandin perusteeppari, huivi on Stylepit-nettikaupasta, mustavalkoinen rusettipanta on ostettu ulkomailta. Pienemmän oranssi papukaijapaita ja panta ovat H&M:n uutuuksia.
Äidillä on tietysti myös omat juttunsa ja hyvännäköiset vaatteet antavat lisää treenimotivaatiota! Pinkit Nike Air-lenkkarit ja KappAhlin edulliset mutta laadukkaat treenihousut ovat tämän hetken suosikit. KappAhlin treenivaatevalikoima kannattaa käydä katsastamassa!
Reipasta alkavaa viikkoa kaikille!!! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti