torstai 16. huhtikuuta 2015

Messuilua

Kävimme lauantaina lapsimessuilla pyörähtämässä ja kyllähän siellä riitti ihmeteltävää. Messut oli minulle ensimmäiset enkä oikein tiennyt mitä sieltä odottaisin. Mukana oli paljon kiinnostavia brändejä, niin entuudestaan tuttuja kuin uusia tuttavuuksiakin. Oli myös mahtavaa päästä juttelemaan näytteilleasettajien kanssa. Messuilla oli niin paljon nähtävää, että kuvaaminen melkein unohtui. Tässä kuitenkin muutamat kuvat tarjonnasta sekä sovituskuvia meidän ostoksista.
Meille mukaan lähti maltilliset ostokset. Mitään ei erityisemmin ollut ostoslistalla mutta eihän hyviä tarjouksia voinut ohittaa! :)
Gugguun osasto oli ehkä itselle odotetuin ja se kyllä täytti kaikki odotukset, tuotteet olivat -20% ja vaatetta oli mukavasti jäljellä vaikka vasta lauantaina meninkin. Ostin molemmille tytöille mustat frilla-topit, nudet ballerinapaidat ja isommalle neidille korallin ballerinamekon, pieneltä neidiltä se löytyikin jo valmiina kaapista. 

Löysin  MaxPlay-pisteeseen ja siellä silmiini osui KG designin tuotteet ja nuo ihanat säästöpossut veivät sydämeni. Meille matkaan lähti pöllö ja robotti.  Ne ovat materiaaliltaan silikonia. Hauskuuden sekä söpöyden lisäksi ne ovat lasten suosikit. Meillä ne otettiin heti leikkiin mukaan. Otin tylsästi mustat molemmista mutta taidan laittaa lisätilausta heidän verkkokauppaan, keltainen ja vaaleanpunainen robotti olisi ihana lisä näiden mustien joukkoon. Kävin kurkkimassa osaston verkkokauppaa ja sieltähän löytyy vaikka mitä ihanaa! Ostoksille pääset tästä!

Siina


4 kommenttia:

 1. Ihastelin messuilla erityisesti Gugguun tyttöjen vaatteita. Nuo on vaan niin söpöt! Meidän messuostokset koostui aikalailla Gugguusta ja Mainiosta, yhden paidan ostin Papulta sekä itselle tunikan Verson puodista. Metsolalla oli vaikka mitä ihanaa, täytyy tsekata heidän verkkokauppa paremmin :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla että löysit kanssa ostettavaa messuilta! :)

  VastaaPoista
 3. Eijjeijei, noi Metsolan (?) turkoosit pipot.... Mun shoppailumania on lähtenyt ihan käsistä, verkkokauppoja auki neljällä ikkunalla, mitä mä teen...
  (Ja oih, jos mulla ois tyttäriä niin pukisin ne just näin niin kuin sinä! Tyllihameita ja lenkkareita ja kirkkaita ja hempeitä värejä! Ihanuuksia!)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kivasta kommentista Milla! :) Ja tsemppiä shoppailumanian keskelle, se aina iskee silloin tällöin! :D

  VastaaPoista