tiistai 19. marraskuuta 2013

Kotimaista eleganssia

Ihmettelyä ja kiehtovia uutisia
Oletteko tekin miettineet miksi meiltä Suomesta ei tule tytöille juurikaan hempeitä, romanttisia ja kauniin klassisia mallistoja? Miten ihanaa olisikaan ostaa enemmän kotimaista mutta kovasti suositut värikkäät printit, retrokuosit ja graafinen linja eivät ole meidän ominta tyyliämme, vaikka ne useimmiten todella hienoja (ja ulkomailla myyviä) ovatkin. Kotimaisista printtikuosien tuottajista oma suosikkimme on muuten Aarrekid, jonka värimaailma on ihana ja sopii kyllä hyvin meidän tyttöjen garderobiin. Myös mm. Gugguu, Höö ja tietysti Marimekko suunnittelevat kerrassaan upeita tuotteita lapsille mutta nekään eivät oikein ruoki tätä kotimaisen romantiikan nälkää. Tahdomme lisää pitsiä ja hulmuavia helmoja!

Aarrekid AW13

Kuten olemme jo todenneet monesti, Tanskasta tulee runsaasti suosikkejamme ja olisi mahtavaa jos tyyliltään vastaavanlaisia mallistoja tulisi Suomestakin laajemmin. Little Copenhagenin tyttömäiset mekot ja hameet ovat ehdottomasti kauneimpia kotimaisia! Tämän tyylisiä ostaisimme mieluusti enemmänkin. Tuntuuko teistäkin siltä, että olisi jo korkea aika saada lisää erilaisia ja uudenlaisia kotimaisia mallistoja markkinoille? :)

Little Copenhagen

Lopuksi kerrottakoon, että saimme eilen ERITTÄIN erittäin kiehtovia uutisia eräältä kotimaiselta vaatealan yritykseltä. Uutta naistenmallistoa ollaan juuri suunnittelemassa ja jos hyvin käy, niin ensi vuonna saamme ostaa kauniita, elegantteja ja kotimaisia vaatteita myös pienille tytöille! Ihanaa, ihanaa! Hyvä kun sain nukutuksi tältä innostukseltani...!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti