torstai 24. lokakuuta 2013

SPONSOR SPOTLIGHT: Little Copenhagen


Yksi suosikkimyymälöistämme, Little Copenhagen Helsingissä, on pari vuotta sitten perustettu lastenvaatemyymälä ja nettikauppa. Siellä myydään omaa, kotimaista tuotemerkkiä nimeltään Little Copenhagen, sekä mm. Billieblushia, Wheatia, Mini Rodinia, Ver de Terreä ja Hatleytä. Yläkerrassa on myös lasten oma second-hand-valikoima, josta löytyy aina vaikka mitä ihanuuksia. ”Pikku Köpiksessä” vierailuun kannattaa varata kunnolla aikaa, niin ehtii käymään läpi sekä uutuudet että käytetyt aarteet.


Viime visiitilläni viivyin tavallistakin kauemmin ja nappasin muutamia kuvia tästä ihanasta myymälästä ja sen tuotteista. Yrityksen perustajien, Jennin ja Kaisan, kanssa oli mukavaa jutustella ja kuulla enemmän heidän työstään ja omasta mallistostaan. Little Copenhagen-merkin vaatteet ja asusteet ovat 100% kotimaisia, suunnittelusta aina ompeluun asti kaikki tehdään Suomessa. Myymälän takaa saattaakin sillointällöin kantautua vaimeaa ompelukoneen surinaa! Jenni ja Kaisa suunnittelevat kaksi mallistoa vuodessa. Vaatteet ovat käytännöllisiä ja hyvin kauniita tyttömäisine ja harkittuine yksityiskohtineen: on pitsiä, pussihelmoja, koristenappeja, kauniita ja klassisia väriyhdistelmiä. Niin meidän tyttöjen tyyliin sopivia! 

En ole muuten koskaan aiemmin nähnyt yhtä ihastuttavia arkihameita, kuin Little Copenhagenin pitsisomisteiset Lotte-hamoset leveillä, joustavilla vyötäröresoreilla. Myös suloinen Amelie-mekko on vienyt sydämeni! Lisää tietoa löytyy nettikaupan sivuilta: www.littlecopenhagen.fi


Teemme yhteistyötä Little Copenhagenin kanssa ja palaamme näihin kuvioihin lisää myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti