maanantai 2. joulukuuta 2013

Cubus kids

Kuten jo aiemmin informoimme, norjalainen Cubus-ketju aloitti lokakuussa lastenvaatemallistojensa myynnin Suomessakin, jolloin ensimmäinen mallisto saatiin Salon Cubukselle myyntiin. Myöhemmin lokakuussa avattiin Espoon Tapiolan Cubus ja viime viikolla aukesi Vantaan kauppakeskus Jumbon liike. Näistä uusista myymälöistä löytyvät siis tällä hetkellä Suomen ainoat Cubus kids-mallistot.

Kävin viime viikolla katselemassa mallistoja tarkemmin. Yllättävän paljon kivoja vaatteita löytyi ja ostin esikoiselle toppatakin kun kaikki myymälän tuotteet olivat avajaisten kunniaksi -30%.
Tytöille oli tietysti tarjolla paljon juhlamekkoja, neuletakkeja ja kimaltavia housuja. Pitsiä, sifonkia, paljetteja ja glitteriä, väreinä mm. paljon punaisen eri sävyjä, mustaa, tummansinistä ja hopeanharmaata.

Basic-mallistossa oli esimerkiksi söpöjä rusettipoolopaitoja edullisesti, 2kpl 14,90. Lisäksi mallistoissa oli mm. erilaisia fleecepaitoja, velourhupparia, neuleleggareita, farkkuja, yöpukuja ja asusteita.


Laatu vaikutti käteen ihan "perushyvältä". Juhlamekkojen kankaat eivät olleet erityisen ryhdikkäitä ja osassa mekkoja ei ollut vuoria ollenkaan. Toisaalta hinnat ovat hyvinkin edullisia! 
Tämän tummansinisen ja superpehmoisen velourmekon takana on kimaltavat siivet. Kuvassa väri on hieman liian vaalea, kiitos ei-niin-laadukkaan kännykkäkamerani. Mekkoa saa myös vaaleanpunaisena ja viininpunaisena. Kiva, yksinkertainen malli ja varmasti mukava päällä.


Toppatakkeja oli tytöille muutamia erilaisia malleja, väreinään pinkkiä, liilaa, tummansinistä ja harmaata. Takkien hinnat olivat välillä 34,90-44,90 euroa.


Cubuksen lastenvaatteissa on kaksi eri kokoluokkaa, pienemmille koot (86)92-128cm, sekä isommille koululaisille koot 134-164cm. Poikien mallisto vaikutti äkkiseltään mielenkiintoisemmalta ja yhtenäisemmältä kuin tyttöjen. Makeita värejä ja hauskoja printtejä, sellaista urbaania rock-henkeä. Ja hieman ehkä erilaista mitä muilla ketjuilla! Täytyy käydä myymälässä vielä uudelleen katselemassa myös naistenmallistot. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti