perjantai 2. toukokuuta 2014

Blogimme uudet tuulet

Tyttöjen ihanUudet-blogin tiimissä on tällä hetkellä aktiivisesti mukana kaksi äitiä. Saimme vähän lisää uutta verta blogin pitoon, mikä on tarpeen, kun työ- ja perhe-elämä on ajoittain kovin kiireistä. Blogi on yleensä se ensimmäinen joka kärsii kun arki ja viikonloput ovat täynnä menoja ja perheen omia puuhia.


Nyt meillä on siis mainio ja tehokas kahden höperön tiimi, tuottamassa teille muille lastenvaatehöperöille asiallista ja asiatonta hömppäsisältöä. Ja saatamme me joskus harrastaa hieman vakavampaa ja informatiivisempaakin viestintää, aihealueena kuitenkin aina ne tutut, lastenvaatteisiin ja -tarvikkeisiin liittyvät jutut. 


Blogimme ihanaan lapsilaumaan kuuluu yhteensä 4 tyttöä sekä 2 poikaa. Pienimmäinen on kolmen kuukauden ikäinen ja vanhin ekaluokkalainen.


Jatkossa blogissa tullaan näkemään enemmän myös ihan pienimpien tyttöjen muotia ja tietysti silloin tällöin vilauksia myös poikien trendeistä.


Aihealueet tulevat siis hieman laajenemaan ja luvassa on myös runsaammin kuvia.
Ihan hurjaa muuten, että Facebookin kautta teitä lukijoita on jo yli 600 vaikka blogi sai alkunsa vasta 8 kuukautta sitten! Muistakaahan jatkossakin laittaa toivomuksia ja kaikenlaista palautetta tulemaan, luemme ahkerasti sähköpostia sekä facebook-viestejä.
Tervetuloa mukaan kaikille uusille. :)


5 kommenttia:

 1. Voivoivoi, mikä ihana pienenpieni prinsessa siellä, en kestä! :)

  VastaaPoista
 2. Hienoa! Onnea! Tämä aiheeseen addiktoitunut aikoo nyt seurata aktiivisesti tätä blogia. ;)

  http://sopivasekoituskaikkea.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Mahtava juttu! Taidettiin "paljastua." ;)

  VastaaPoista