tiistai 8. heinäkuuta 2014

EBBE: AW14

Ruotsalaisen Ebben syysmallistoa pääsimme ihailemaan maahantuojan showroomille. Kauniita syksyisiä värejä ja kuoseja on luvassa: tyylikästä chambrayta sekä aivan ihastuttavaa tummansinistä paisley-kuviota on mm. paidoissa, housuissa, mekoissa ja huiveissa.


4 kommenttia:

 1. Oi, tuo sininen paisleymekko näyttää ihanalta! :)

  Mä en ole ennen oikein kovinkaan pitänyt tumman sinisestä, mutta nyt tänä kesänä se on ruvennut viehättämään (kuten myös curryn-/sinapinkeltainen).
  Ebben mekot onkin varmaan ainoat siniset vaatteet, mitä tyttöjen kaapissa on ollut. Annin mekon laitoin jo kiertoon, mutta Eevillä on tänäänkin päällä tuo sinivalkoinen Frida-mekko. Malli on mekossa aivan todella ihana ja mekko on uudenveroinen monien käyttö- ja pesukertojen jälkeen.
  Tuo paisleymekko menee todellakin harkintalistalle.
  Huh, tulipa romaani. ;)

  VastaaPoista
 2. Onpas kauniita nuo ekan kuvan elän! toivottavasti noita nähdään myös jossain myynnissä, enemmän on näkynyt noita ennen perusvaatteita.

  VastaaPoista
 3. Niin on meidänkin mielestä! Ebbeä myy useampi verkkokauppa, kannattaa haeskella! Toivottavasti löydät syksymmällä mieleisesi myynnistä. Tai jos et, niin voidaan kysellä suoraan maahantuojalta. :)

  VastaaPoista
 4. Ahaa nämä vastaukset meneekin putkeen. No tässä Pialle: mäkin olen ihmetellyt noiden kulutuksen kestoa! Juuri tuo basic-mallisto on aivan mahtavaa laatua! Meillä tummansininen on ollut jo jonkun aikaa ihan ykkössuosikkeja, sopii niin kauniisti sinisilmäiselle ja on ihanan raikas väri! :) Paisleytä pitää meillekin saada, ehkäpä housujen muodossa, voisi olla sellaiset mukavat mutta tyylikkäät päikkyyn! :)

  VastaaPoista