maanantai 1. joulukuuta 2014

Suosikkiasusteita osa I: preppy

Me olemme muodin suhteen erittäin kaikkiruokaisia. Esittelemme tällä viikolla blogissamme kahteen eri tyyliin sopivia suosikkiasusteitamme. Osa I pitää sisällään klassisia värejä ja osassa II asusteet ovat hempeämpää tyyliä. Ensimmäinen suosimamme tyyli on väreiltään runsaampi Preppy, jossa tummansininen, valkoinen, sinapinkeltainen ja pienet punaiset yksityiskohdat luovat klassisen tyylikkään asun.


Ensimmäisessä asussa jalassa on Zaran syysmalliston punaiset kumppariloaferit sekä kauniit neulossäärystimet. Tummansininen huivi on H&M:n aikuisten puolen pienikokoinen tuubihuivi (menee kaksi kertaa ympäri). Pipo on myös H&M:n syksyn tarjontaa mutta alkuperäinen tummansininen rusetti on vaihdettu punaiseen. Kaikkia tuotteita yhä saatavilla myymälöissä.


Tummansininen ja keltainen on herkullinen yhdistelmä ja ruudut kuuluvat tietysti vahvasti preppy-tyyliin. Sinapinkeltainen myssy löytyi H&M men-mallistosta, rusetti on toki lisätty jälkeenpäin. Ruudullinen huivi on saman liikkeen valikoimasta, ihanan laadukasta 100% villaa. Pitkävartiset siniset lapaset ovat kotimaisen Kivat-merkin valmistamat.


Kumisaappaille on ollut paljon käyttöä tänä syksynä ja talvena. Kauniit kumpparit voi laittaa jalkaan muuallekin kuin pihaleikkeihin!


Nyt joulun lähestyessä huomaa taas kerran, miten pienet punaiset yksityiskohdat alkavat hiipiä vaivihkaa ylle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti