torstai 8. tammikuuta 2015

Mint & Pink

Ennen joulua intoilimme keltaisesta ja seuraava kesäinspiraatio syttyi mintunvärisistä jutuista. Minttu on ollut jo monena keväänä pinnalla ja me jaksamme innostua siitä yhä edelleen.
Meidän kevät- ja kesävaatetuksessa tulee aivan varmasti olemaan paljon minttua. Nämä Nextiltä juuri ennen joulua saapuneet kumpparit sytyttivät rakkauden juuri tähän tiettyyn väriyhdistelmään: minttuun ja vaaleanpunaiseen. Joulun alennusmyynneistä ostimme myös Phister & Philinan ihanan tunikan, joka on jo nyt ollut kovassa käytössä. Muut mintut löytyivät jo valmiiksi kaapista.
Ralph Laurenin tennismekot ovat joka kesän suosikkivaatteita. Tuttavamme antoivat meille tämän raidallisen mekon ja ensi kesänä se on vihdoin sopiva. Miten ihanasti se sopiikaan tähän väriteemaan!
Minttua ja vaaleanpunaista tuli ostettua myös H&M:n alennusmyynneistä (lue juttu TÄÄLLÄ) juuri ennen joulua. Nämä turkoosit kimallehousut ovat päässeet jo käyttöön ja ovat kyllä aivan ihanat! Kesällä sitten housut käyvät esim. puuvillaisen tunikan kanssa (Hampton Republic 27). Teemaan sopivia pinnejä löytyi tietysti jo "varastosta". ;)
Herkulliset vaahtokarkkipinnit Elvarilta.


9 kommenttia:

 1. Sattumoisin tänään kotiutui Nextiltä minttua ja vaaleanpunaista :)

  VastaaPoista
 2. Kiva! Tuliko teillekin nuo ihanat kumpsut? :)

  VastaaPoista
 3. Elvarilla on paaaljon muitakin ihania herkkuja, kannattaa käydä katsomassa! :)

  VastaaPoista
 4. Hei, mistä tuo neuletakki?

  VastaaPoista
 5. Minkäkokoiset nuo kumpparit ovat? Arvon kuopukselle kahden koon välillä, joten jos teillä sattumoisin on 24- tai 25.5-kokoiset niin olisi ihanaa jos voisit mitata sisämitan!

  VastaaPoista
 6. Meillä on koko 8 (eli 25,5) ja sisämitta n. 17cm, tai hieman vähemmän. Tosi vaikea vaan mitata kun pohjallinen ei lähde irti. :(

  VastaaPoista
 7. Kiitos ihan hirmusti, tää auttoi kovasti! 😊

  VastaaPoista