tiistai 21. huhtikuuta 2015

Suosikit

Viimeiset viikot ennen kesälomalle pääsyä ovat taas tuttuun tapaan järjettömän kiireisiä. Pahoittelut hidastuneesta kirjoittelutahdista! Tässä postauksessa otetaan pikakatsaus pariin suosikkiin ja samalla meidän uusimpaan ostokseen: Wheatin SS15-malliston puuterinväriseen tyllihameeseen. Kuten monet teistä tietää, olemme pitkään hehkuttaneet tämän mallin puolesta. Tällä hetkellä kaapeista löytyy kyseistä perustylliä kaksi kappaletta. Reilun vuoden takainen vaaleanpunainen sekä sitten tämä ihana puuterinen uutuus.
Malli on niin loistava ja pitkäikäinen. Tässä hameessa ei ole mitään turhaa ja se sopii yksinkertaisuudessaan vaikka minkälaiseen yläosaan ja tilaisuuteen.
 Tylli on myös hurjan laadukasta ja liukaspintaista, langanvetoja ei tule millään, vaikka nämä päällä tanssitaan ja leikitään monena päivänä viikossa! Sanoisin, että hinta-laatu-suhde on kerrassaan erinomainen.
Molemmat tyllihameet on saatu alennuksella Little Copenhagen-liikkeestä, joka sijaitsee Helsingissä. Kevään puuterinvärinen hame löysi myymälästä kaverikseen myös sopivan värisen pannan.
Onneksi tätä mallia tulee kaudesta toiseen ja joka kerta ihanemmissa väreissä! :)


4 kommenttia:

 1. On ne ihanat! Tällainen yksinkertainen tylli voisi Elsinkin kaappiin sitten jokusen vuoden päästä löytää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Sara! <3 Nämä on kyllä ihania ja niin monessa värissä!

   Poista
 2. Meiltäkin löytyy tuo v.pun ja rakastan sitä. Ihanan muhkea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Tosiaan, unohtui mainita, että nämä on tosi muhkeitakin, olematta kuitenkaan sellasia överi-isoja palloja!

   Poista