tiistai 16. kesäkuuta 2015

Racoon Outdoor: AW15/16

 Otetaan seuraavaksi esittelyyn lupaavalta vaikuttava tanskalainen Racoon ja ensi talven toppavaatteet. Tässä uutuusmallistossa on kauniita ja käytännöllisiä värejä sekä kivoja tyttömäisiä kuoseja. Varsinkin mustat toppavaatteet on loistava juttu Suomen vähälumisissa talvikeleissä! Tämä on ensi talven ulkovaatemallistoista ensimmäinen, josta meille löytyisi useampikin vaihtoehto.



6 kommenttia:

  1. Voi miten ihania!
    Viime talvi ei oikein iskenyt, mutta nää on ihania!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viive talvi ei meillekään oikein värimaailmaltaan kolahtanut mutta nyt olisi mistä valita! :)

      Poista
  2. Voi mää oon hautonu kaapissa cupcaken tummaharmaita senttejä, vaikkei pojat niitä kyllä pidä. Oon ajatellut, ettei isot tytöt sydämistä välitä, mutta mustat vois mennäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, mallistossa on sellaisia joita näkisi koululaisillakin! Nuo mustat on ihania ja sopii niin monen eriväristen asusteiden kanssa! :)

      Poista
  3. Hei ! Tämä on vähän ohi blogipostauksen aiheen, mutta saanko kysyä, että mistä nuo kauniit, mustat, juhlakengät tuossa blogisi alkukuvassa ovatkaan ? Olen etsimässä juhlakenkiä taaperolleni...Kiitos paljon vastauksesta jo etukäteen ! t.Ansku

    VastaaPoista
  4. Ei haittaa, aina saa kysyä! :) Nuo kengät ovat olleet Elloksella myynnissä jo pari vuotta sitten. Edullisia kenkiä kotiinkuljetuksella (ilmaiset postikulut yli 20 euron tilauksille!) löytyy esim. täältä: www.nextdirect.com. Suosittelen!

    VastaaPoista