lauantai 22. elokuuta 2015

Mustikkamaitoa

Kesä jatkuu. Uuden kauden kynnyksellä tulee vaatekaappiin usein hamstrattua tiettyjä värejä mutta se, mikä lopulta kauden kuluessa omaksi suosikiksi nousee, on usein jopa yllättävää. Itse veikkasin tämän kesän suosikikseni mintunvihreän mutta toisin kävi. Ihana vaaleansininen, taivaansininen ja tummansininen ovat olleet meillä kesän eniten käytettyjä ja pidettyjä sävyjä. Suloinen mustikkamaito! Olen ollut niin hulluna siniseen, että sitä on puettu ylle jopa aikamoiseksi sävyjensekamelskaksi. :)2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja asuja! Pieni neitimme totesi yksi päivä lempiväriä kysyttäessä, että se on 'tyttöjen sininen'. Epäselväksi jäi mikä sinisen sävy mahdollisesti oli kyseessä...

    Erityisesti tummansininen kuuluu meillä tytön vaatevaraston peruspilareihin enkä ole opettanut lapsille jaottelua tyttöjen ja poikien väreihin, niin oli hassua että tytön piti oikein korostaa sinisen värin sopivuutta myös tytöille. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista! :) Meilläkin on "mustikkamaito" olla lempivärin nimi vaikka se onkin oikeasti paljon violetimpaa! Mutta sininen on ihana väri myös tytöillä!!! :)

    VastaaPoista