torstai 1. lokakuuta 2015

Gugguu aw15 acer dress

Kävin Lasten Vaatekaapista hakemassa meille nämä ihanat Gugguun acer mekot ja väriksi valikoitui tämä ihana bugundy. Acer on meidän ehdoton suosikki ja innolla odotin näiden saapumista kauppaan. Näitä löytyy useassa herkullisessa värissä ja luulen että tytöille täytyy vielä toiset hankkia. :) 



Malliltaan tämä on aika kapea ja mitoitus mielestäni niukahkoa. Meidän Tyyni on noin 116cm pitkä ja mekko 134cm. Tuuli neiti on noin 85cm pitkä ja mekko 98cm. Molemmilla tytöillä on juuri sopivasti kasvunvaraa mekoissaan. 



Tytöillä on jalassaan Pomp de luxin aw15 malliston plum väriset sukkahousut. Gugguun ja Pomp de luxin syksyn violettien värit eroaa toisistaan selvästi mutta mielestäni sopivat kuitenkin yhteen. Guugguun väri on mielestäni hieman viinipunaiseen taittuva, pomp de luxin sävy taas enemmän tumma luumu. Oikein suloinen kokonaisuus pallo sukkahousuineen. :) 

Tyttöjen korut: Elvari

Lasten Vaatekaapista löytyy vielä näitä mekkoja useassa koossa. Ostoksia voit tehdä heidän nettikaupassaan (KLIK!) tai sitten paikanpäällä liikkeissä, jotka löytyvät Kotkasta ja Lappeenrannasta. Lappeenrannan liikkeessä vietetään tällä viikolla avajaisia hyvien tarjousten kera! Käykää myös tykkäämässä heidän fb (KLIK!) sivuistaan! :) 

Mukavaa viikon loppua!

Siina



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti