lauantai 5. joulukuuta 2015

Juhlan aika

Juhlakausi on alkanut ja muutamat pikkujoulut on jo vietettynä. Meillä suunnitellaan juuri nyt lasten asuja tulevia juhlia varten: sovitellaan mikä mahtuu edelleen ja mitä pääsee ostamaan lisää. Kaupoissa on aivan ihania vaihtoehtoja, joten toiveena tietysti on, että jotain uutta saisi ostaa...! Nopeasti pituutta hujahtaneelle 3-vuotiaalle piti jo lokakuussa ostaa kiireesti yksinkertainen juhlamekko. Tämä suloinen, puuterinvärinen ruutumekko löytyikin nopeasti ja edullisesti H&M:ltä. Mekossa on ihanaa vintage-henkeä!
Itsenäisyyspäivän juhlinnoissa meillä on melkein aina sinivalkoista päällä, se kun sattuu muutenkin olemaan yksi suosikkiväriyhdistelmistämme. Kauniit luonnonvalkoiset juhlapaidat ovat MaeLi Rose-merkkiä, saimme tällaiset molemmille tytöille Hienohelmasta alennuksilla. Paidat ovat sopivan kapoisia hoikille lapsille ja hihoissa taas on reilusti pituutta.
Paljettihameet ovat Lindexin tämän talven juhlamallistoa. Näitä saa myös punaisena. Hame on varmasti mukava päällä sen joustavan vyötärökumpparin ansiosta. Zarasta löytyi vielä hameisiin sopivat juhlakengät edullisesti. Näissä remmikengissä on muuten ihanan kapea lesti, joten kengät eivät hölsky jaloissa.
Jouluaaton asut ovat vielä mietinnässä. Kaapista löytyy vanhempien mallistojen mekkoja joista on tarkoitus valita kivoimmat yhdessä tyttöjen kanssa. Roosaa löytyisi useampikin vaihtoehto mutta jostain syystä se ei tunnu kuitenkaan ihan oikealta värivaihtoehdolta jouluun. Ehkäpä jotain tummempaa? :)
Mukavaa joulunodotusta kaikille!

2 kommenttia:

  1. Tähän juhlan aikaan on etenkin tytöille kaikenlaista ihanaa vaatekaupoissa. Pojille harmillisesti vähän tylsempi/ suppeampi valikoima.. Onpas ihania asuja, etenkin nuo alimman kuvan!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia! Poikien juhlapukeutuminen on kyllä kieltämättä usein aika tylsää tai arkista, johtuu kenties juuri valikoimien suppeudesta! :/

    VastaaPoista