keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Tytöt retkeilee: Helsingin Luonnontieteellinen museo

Sadepäivien jatkuessa on joutunut hieman miettimään lapsille kivaa ja mielenkiintoista ohjelmaa. Ystävättäremme Sara postasi retkestään lasten kanssa Luonnontieteelliseen museoon aiemmin keväällä, ja siitä lähtien on ollut mielessä, että sinne pitää pitkästä aikaa lähteä. Museo oli tytöille ihan menestys!


Tämä museo sijaitsee Helsingin Kampissa (osoite Pohjoinen Rautatiekatu 13) ja on ilmainen alle 7-vuotiailta lapsilta. Itse olin käynyt siellä viimeksi ennen lapsia mutta nyt lasten kanssa kaikki oli kyllä kaksinverroin hauskempaa! Heti sisääntulohallissa vierailijoita on ottamassa vastaan jättimäinen norsu ja rappusia ylemmäs kiivetessä seuraavana odottaa upea kirahvi.
Tutkijanhuoneessa pääsi tietokoneellekin!


Viipeltäjätaaperon häkeltynyt hetki ennenkuin taas kipitettiin tutkimaan kaikkea jännittävää.Vilkkaiden lasten kanssa meno ja meininki on aina lähinnä eri suuntiin säntäilyä! Kävelevälle lapselle ei kuitenkaan museossa tarvitse rattaita, vaikka niillä olisikin helppo liikkua hisseillä, sillä tilat ovat aika tiiviisti vierekkäin. Suurennuslasi oli ihan pakko ostaa museon puodista ja siitä onkin riittänyt hupia myös kotona!


Luonnontieteellisen museon aukioloajat ovat elokuun loppuun asti tiistai-sunnuntai klo 10-17, maanantaisin suljettu. Kannattaa lähteä tutustumaan!5 kommenttia:

 1. Oi tuonne olisi tarkoitus reilun viikon päästä mennä käymään.
  Näyttää upealta paikalta!! 4v. kummipoika on varmasti paikasta innoissaan!
  Ihanat asut neideillä! :)

  VastaaPoista
 2. Tykkäätte ihan varmasti! Huomasitko muuten Eppusen postauksen (eilinen muistaakseni), siellä on todella upeita ja taidokkaita kuvia museosta! :)

  VastaaPoista
 3. Eppuselta ei muuta voi odottaakaan. <3

  VastaaPoista
 4. Ihania lastenvaatteita blogisi tulvillaan! Liityin lukijaksi :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Katariina ja tervetuloa mukaan! Meitä on tässä kaksi kirjoittajaa tekemässä blogia. :)

  VastaaPoista