perjantai 29. elokuuta 2014

Lukijoiden kuvia

Aloitamme uuden juttusarjan, jossa julkaisemme teidän lukijoiden inspiroivia asukuvia. Tykkäämme itse katsella kuvia erilaisista tyyleistä ja luemmekin paljon blogeja, joissa on laadukkaita ja kauniita vaatekuvia. Aattelimme, että lukijoiden kuvista olisi iloa kaikille, etenkin kun tiedämme mitä mahtavia tyylitaitureita teidän joukossanne onkaan! Tässä tulevat siis ensimmäiset lukijoiden asukuvat, muutaman tuttumme tyylinäytteitä:
Jos haluat jakaa asukuvan blogissamme, voit lähettää kuvasi meille joko s-postilla: kirppisjuttuja@gmail.com tai facebook-sivujemme kautta yksityisviestillä. Asu voi olla ulkovaatetta, arkivaatetta, juhlavaatetta, jotain trendikästä, romanttista tai minimalistista, melkein mitä vaan! Kuvat voivat olla ihan kännykällä otettuja mutta toivomme, että ne ovat sellaisia joista asu näkyy kunnolla, silloin siitä on kaikille iloa. Emme julkaise mitään tietoa kuvien lähettäjistä, eikä lapsen kasvojen ole pakko näkyä kuvassa kokonaan. Julkaisemme kuvia n. kerran viikossa, joten mukaan ehtii hyvin pitkin syksyä.
Inspiroikaa meitä! :)
4 kommenttia:

 1. No niinpä! Olemme ihan innoissamme näistä eikä malttaisi odottaa että voi julkaista seuraavat ihanat kuvat joita olemme saaneet! :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia tosiaan ja todella kauniit nuo ekan kuvan neuleviitat/bolerot! :)
  Osaatko kertoa minkä merkkiset ne on tai mistä ostettu? :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommentista! Ekan kuvan ponchot ovat Mayoralin aiempaa mallistoa. :)

  VastaaPoista