tiistai 2. syyskuuta 2014

Loruja

Loru design on kotimainen yritys, joka valmistaa ekologisia lastenvaatteita ja erilaisia asusteita. Loru käyttää oman kotiompelimonsa lisäksi kahta muuta ompelimoa, joissa vaatteet valmistetaan: Kimperi Factory Jyväskylässä ja Ompelupalvelu Waecci Sastamalassa. Osa kankaistakin on kotimaisia. 
Kiinnostuimme aikoinaan Lorusta juuri sen kotimaisuuden vuoksi ja lisäksi kierrätysmateriaalien käyttö ja vaatteiden ekologisuus kiinnostaa. Ottaessamme enemmän selvää Lorun tuotannosta, selvisi, että vaatteiden kaavoituksessa on pyritty siihen, että tuotannosta syntyisi mahdollisimman vähän jätettä. Tällainen Zero Waste - tuotanto oli meille aivan uutta.


Lorun suunnittelija Susanna lähetti meille blogiyhteistyön merkeissä Lorun suosikkituotteen, perhoshihamekon, mustavalkoisena. Kuvan tytöllä (reilu 110cm pitkä) on mekko kokoa 5-7v. Hihaton mekko on todella pitkäikäinen ja tulee olemaan käytössä varmasti ainakin kaksi vuotta.Meiltä löytyy myös kevät/kesä 2014-malliston keltainen perhoshihamekko, joka on aivan ihastuttava sekin! Mekot ovat ryhdikästä puuvillaa ja vaikka ne ovat sieviä niin ne ovat myös todella kestäviä. Meillä näitä käytetään mm. päiväkodissa ja kesällä ihan ulkoleikeissä. Mekkojen pitsit ovat vintagea ja jokainen pitsi on erilainen!
Esittelimme Lorun syysmallistoa elokuussa (Klik!) ja saimme kuulla, että joulumallistoon, joka ilmestyy marraskuun alussa, tulee perhoshihamekkoja myös puna-valkoisena ja puna-mustana!


6 kommenttia:

 1. Kiitos kauniista esittelystä. Hurmaavia tyttösiä <3 Lapsethan nämä vaatteet "herättävät henkiin". Ilman aitoja, iloisia ja maailmastaan niin tavattoman innostuneita lapsia Lorutkin olisivat vain paloja kangasta :)

  Lorun verkkokaupasta, loru.valmiskauppa.fi , löytyy tällä hetkellä tuo kuvissa näkyvä musta perhoshihamekko. Syksyn muut värit: oranssi ja harmaa päivittyvät sinne huomenna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna sinulle! Kauniisti sanottu! <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Nämä ovat tosiaankin upeita mekkoja! :)

   Poista
 3. Nämä on niin ihanat - selkeitä, mutta ripauksella romantiikkaa - harmi, kun meidän tyttöjen koissa ei niitä enää saa.

  VastaaPoista
 4. Amalia, tilauksesta teen myös isompia. Kesällä lähti musta mekko tytölle, joka oli kokoa 134cm

  VastaaPoista