tiistai 19. elokuuta 2014

Toisenlainen arki

Tiedättekö sen ihanan fiiliksen kun ei oo kiire mihinkään, saa nukkua pitkään, juoda monta kuppia kahvia aamulla ja lapset saa olla yökkärit päällä katsoen lastenohjelmia. :) No meillä se muuttuu minun osaltani parin viikon päästä kun suuntaan töihin. Mieheni jää vuorostaan kotiin lasten kanssa nauttimaan tuosta kiireettömästä arjesta. Toisaalta on haikea fiilis mutta on kyllä mahtavaa palata töihin. Luulen, että uusi arki on opettelua koko perheelle, varsinkin tuolle isille joka aamuisin varmasti ihmettelee tuolla vaatekaapilla että mitäs tänään puetaan päälle. :)



Meillä aamu aloitettiin tänään laittamalla koululainen kouluun, sit vähän aamupalaa ja äkkiä ulos! Ja kylläpä oli aivan mahtavaa kun sai pukea jo pitkää hihaa päälle leikkipuistoon, IHANA SYKSY! :)  Tykkään kovasti kesästä mutta pakko myöntää että odotan sitä kun saa käpertyä viltin alle villasukat jalassa. Tekisi mieli jo laittaa nuo kaikki kesäkamppeet pois kaapeista ja ottaa esiin syksyn herkut. Siinä taitaakin olla viikonlopun projekti!



Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Siina

4 kommenttia:

  1. Tsemppiä uuteen arkeen!
    Apua, mun on varmaan pakko ostaa nuo legginsit tuon tunikan seuraksi!! aivan ihanat ja sopii niin hyvin! miks en noita huomannut silloin kun tilasin tuon tunikan..

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Mee ihmeessä tilaamaan, noi on ihanat! Ne oli jossain vaiheessa jo loppuunmyyty mutta niitä tuli onneksi lisää!

    VastaaPoista
  3. Kiitos ihanasta blogista! Olen saanut täältä paljon vinkkejä oman pikkuneitini vaatehankintoihin :) Nyt kiinnostaisikin, että mistä nämä ihanuudet voi hankkia? Todella suloinen asukokonaisuus!

    VastaaPoista
  4. Voi kiitos ihanista sanoista Katri! :) Nuo tyttöjen vaatteet ovat nextin syksyn mallistosta, niitä varmasti on vielä saatavilla. :)

    VastaaPoista