torstai 23. lokakuuta 2014

Barcelonassa

Vietimme perheen kanssa syyslomaa Barcelonan lämmössä. Loma piti sisällään nähtävyyksiä, rannalla rentoutumista ja uimista sekä tietysti shoppailua. Lastenvaatteiden osalta ostoksia tuli tehtyä maltillisesti, sillä mitään ei oikeastaan tarvita ja tällä reissulla keskityimme enemmän meidän aikuisten omiin ostoksiin. Koska tämä on lasten muotiin keskittyvä blogi, emme nyt tee mitään isompaa lomapostausta. Kuviakaan ei räpsitty joka päivä. Tässä tulee siis vain muutama sana kaupungin shoppailutarjonnasta ja itse reissusta. Myöhemmin on luvassa pari kuvaa lastenvaateostoksistamme.


Lastenvaate ja -kenkäliikkeitä oli mukavasti pitkin kaupunkia, lähinnä ihania pikkuliikkeitä. Eniten löytyi tietysti espanjalaisia merkkejä mutta runsaasti myös ranskalaisia ja italialaisia. El corte ingles-tavaratalo on merkkituotevalikoimaltaan todella hyvä ja siellä teimme muutamia ostoksia. Benettonia sekä Zaran, Mangon ja Desingualin lastenvaatteita löytyi myös parin korttelin välein mutta näissä myymälöissä emme juurikaan kuluttaneet aikaa.


Barcelona on kyllä miellyttävä kohde lapsiperheelle. Todella siisti kaupunki, pitkät uimarannat ja espanjalaiseen tapaan tietysti erittäin lapsiystävällinen kohde. Kaikenkaikkiaan yksi parhaimmista Euroopan suurkaupungeista joissa olemme olleet. Suora lento kesti vain neljä tuntia joten senkin puolesta mukava lapsille. Suosittelen!2 kommenttia: