keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Maahantuojalla

Olin eilen lastenvaatteiden maahantuojan showroomilla kevät/kesä 2015-mallistojen merkeissä ja samalla pyörähdin heidän mallikappalemyynnin puolella. Honeyhill Fashion myy siis joka keskiviikko tiloissaan edellisten kausien mallikappaleita hyvillä alennuksilla pois. Myynnit jatkuvat ainakin toistaiseksi. Tässä hieman kuvia sieltä:







Me valitsimme muutamia tuotteita Girandolalta ja Ebbeltä.  Ebbeä oli runsaasti, varsinkin paitoja ja yöpukuja, myös muutamia tunikoita. Girandolan toppatakit on muuten todella edullisia, vain 17 euroa. Kokojakin sinne jäi vielä, ainakin 2 x 10, 8 ja 4. Käykää äkkiä ostamassa pois!




Eli Honeyhill Fashionin varastomyynti on keskiviikkoisin klo 11-18 Helsingin Lauttasaaressa. Osoite on Melkonkatu 16 B. Myynnissä on myös maailmalla erittäin suositun portugalilaisen merkin (Zippy) tuoretta syksy-talvimallistoa. Aivan ihania tuotteita! Blogissa on tietysti myöhemmin luvassa eri mallistojen SS15-kuvamateriaalia. Täytyy sanoa, että etenkin ensi kevään Ebbe ja Zippy ihastuttivat ihan täysillä!


2 kommenttia:

  1. Kaunis takki, eikä tosiaan hinnalla pilattu! :)
    Mä olen aivan ihastunut Ebbeen, enkä malta millään odottaa kevätmallistoa! <3

    VastaaPoista
  2. Mekin fanitetaan Ebbeä ihan hurjana! Ja ollaan huomattu, että niin taidat sinäkin! ;)

    VastaaPoista