sunnuntai 3. elokuuta 2014

Kotimainen Loru design: syysmallisto (alekoodi!)

Loru desing on Susanna Toivasen ekologinen tuotemerkki, joka valmistaa lastenvaatteiden ja asusteiden lisäksi naisten kierrätyskoruja. Syksyn uutuuksissa on mm. kettu-teemainen unisex-mallisto, suositut perhoshihamekot, taskumekot, sekä haaremihousut ja upea kietaisucollege. Väreinä on mustaa, valkoista, harmaata sekä oranssia.


Lorun vaatteissa hyödynnetään kierrätysmateriaaleja ja tehtaiden ylijäämämateriaaleja. Vaatteissa käytetty trikookangas tulee Suomesta ja lisäksi jokainen Loru valmistetaan käsityönä joko pienessä kotistudiossa Helsingissä, ompelimo Waeccissä Sastamalassa tai Kimperi Factoryssä Jyväskylässä.


Kettumallistoon kuuluvat pipo, tuubihuivi, vauvapeitto ja paita sekä leggarit joissa koot ovat 90-120cm. Pipon koot ovat 40/44 - 52/56cm.


Valekietaisu-collegessa on 3/4-hihat ja kangaspäällysteiset napit olkapäillä. Haaremihousujen ja collegepaitojen koot ovat 90-110cm.


Susanna kuvailee kauniita vaatteitaan näin: "Loru-vaatteen tunnistaa iloisista väreistä sekä pyöreistä, runsaista muodoista. Kuoseista löytyy skandinaaviseen makuun istuvia raikkaita raitoja, ruutuja sekä palloja.  Ripauksen romantiikkaa vaatteisiin tuo runsas pitsisomisteiden käyttö."


Lorun suosittu puuvillainen perhoshihamekko on Zero Waste-malli eli sen tuotannosta on jäänyt alle 3% leikkuujätettä. Lorun mekkojen koot ovat välillä 68-122cm. 
Meiltä löytyy kevään mallistosta tällainen valloittava mekko ja koko 1-2v. on edelleen sopiva yli 90 senttiselle 2-vuotiaalle: peittää pepun niin että voi pitää legginsien kanssa. Erittäin pitkäikäinen vaate!


Taskumekkoja puolestaan tulee kahdessa eri sävyssä: musta/valkoinen sekä oranssi/valkoinen harmailla yksityiskohdilla. 


Photos: Elina Manninen

Olemme ylpeitä saadessamme mahdollisuuden lähteä tekemään yhteistyötä suomalaisen Lorun kanssa! 
Saimme teille lukijoille alekoodin hyödynnettäväksi heti tähän uutuusmallistoon: koodilla tyttöjen ihanuudet saa -10% alennuksen Lorun kaikista uutuusvaatteista ja asusteista, Lorun omassa verkkokaupassa. Koodi on voimassa heti ja käytettävissä sunnuntaihin 10.8. asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti