tiistai 5. elokuuta 2014

Samistellaan -kurkistus kaappiin

Kaksi poikaa ja kaksi tyttöä. Huomaan valitsevani samanlaiset vaatteet pojille sekä tytöille. Tytöille onkin kertynyt nyt samanlaisia mekkoja/tunikoita muutamat. Hankalaa vain kun tuo pikkuinen kasvaa niin kovaa vauhtia että vaatteet jäävät hetkessä pieniksi. Kokoajan saa olla hakemassa jo seuraavaa kokoa.


Mini rodinin ihanat nalle- sekä rusettimekot. Nallet löytyivät vasta fb-kirppikseltä ja rusetit on hankittu jo aiemmin.


Wheatin vaaleansiniset mekot sopivat niin ihanasti kesään, niissä on ripaus romantiikkaa.Nextin uudet puputunikat. Veikkaan, että näistä tulee meidän lempparit syksyllä. :) Nämä on aivan ihanan tuntuista pehmeää trikoota. 


Mini rodini pallokalat sekä keltaiset trikoomekot.


Ja vielä nämä ihanat PoPin automekot. Tästä on tullut meidän isomman neidin lemppari. :) (Kiitos vaan sille ihanalle lukijalle joka luopui tästä!)


Tällaisia samistelumekkoja löytyi meidän kaapista. Nyt vielä hetki nautitaan näistä mekoista ennenkuin siirrytään pohtimaan talvikamppeita. Täytyyhän nekin olla samanlaiset tytöillä, täytyyhän? :) 

Siina

4 kommenttia:

 1. Ihanaa samistelua! Jos meilläkin olisi kaksi lasta, pukisin varmasti aina edes jotain samaa, se on niin söpöä :). Ja ihanat noi Mini Rodinin nallemekot!

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) On joo hurjan söpöä kun nuo siskot on samanlaisissa vaikka ikäeroa on neljä vuotta. Ja jos ei ihan samanlaisia ole niin edes vähän samaa tyyliä/väriä ainakin pitäisi olla. :)

  VastaaPoista
 3. Ihania!!! Tytärkin ihastui heti next:n puputunikaan! Mietin vaan onko se hameosa paksu/jäykkä toppahousujen ja toppapuvun alla??? Tilaukseen taitaa mennä :)

  VastaaPoista
 4. Hei Mari! :) Mielestäni se ei ole kovin paksu/jäykkä, materiaali on tosi pehmoista. Varmasti menee kyllä hyvin ulkovaatteiden alla. :)

  VastaaPoista