keskiviikko 13. elokuuta 2014

Syksyn laukku-uutuuksia

Tytöille on taas ihania laukku-uutuuksia kaupoissa! Meillä tytöt ovat jo nyt pieniä laukkufriikkejä eikä ostoksille ja muille asioille voi lähteä ilman omaa kassia. Sinne pitää tietysti pakata oma lompakko sekä tärkeimmät pikkutavarat.
Metallivärejä löytyy aina usealta valmistajalta, niin tänäkin syksynä, mutta onneksi esim. Zarassa on ihana ja laaja valikoima myös muunlaisia laukkuja. Nextillä on myös paljon valikoimaa ja yllättäen hauskimmat laukut löytyivätkin aikuisten puolelta:


Noa Noa miniaturen laukkuja löytyy mm. Zalandolta.


Meille tuo H&M:n kimalteleva sydänlaukku piti hankkia heti kun syksyn mallisto ilmestyi ja se onkin keikkunut mukana jo reissun jos toisenkin.Löytyykö teiltä pieniä tai isoja laukkufriikkejä? :)


4 kommenttia:

 1. Meidän perällä on taas ihastuttu sellaisiin itse väritettäviin laukkuihin , huoh :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kanssa mangutaan niitä värityslaukkuja kun jollain vanhemmalla kaverilla sellainen on. Itse en ole niitä vielä edes nähnyt missään! Kuulostaa kyllä siltä, että ei meille noita, ainakaan vielä näillä väritystaidoilla. ;)

   Poista
 2. Minä en ole yhtään laukkuhullu, mutta meidän taapero tykkää. Hänellä on jo monta laukkua, ei tosin ihan näin hienoja. :) Tänään hän sai itselleen ensimmäisen repun ja hyppi tasajalkaa innosta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa että sielläkin jo ymmärretään laukkujen ja reppujen päälle. :)

   Poista