perjantai 1. elokuuta 2014

ZARA girls: syksyn tarjontaa & pari ostosta

ZARAN syysmallisto tulee pikkuhiljaa myyntiin ja teinkin heti ensimmäiset ostokset vaikka uutuuksia oli vasta muutama rekki esillä. Aivan ihania tunikoita, paitoja ja kenkiä oli jo tarjolla. Mallistossa on mukana tietysti paljon violettia ja luumua sekä hyvin vaaleaa vanhaaroosaa, sinistä ja harmaata. Todella lupaavalta vaikuttaa!

Kauniita peruspaitoja päiväkotiin löytyi useampia mutta ostin tällä kertaa niitä vain kaksi. Monissa kauniissa paidoissa oli jonkun verran paljetteja mutta niiden kiinni pysymisestä en ollut täysin vakuuttunut.

Näitä luumun värisiä kimalletennareita (22,95 euroa) ei ollut vielä tullut myyntiin mutta ne on vielä aivan pakko saada!


Niin se odotettu elokuu pyörähti käyntiin! Ihana ja kiireinen kuukausi tulossa.
Hyvää viikonloppua kaikille!4 kommenttia:

 1. Aivan ihanat ostokset!!
  Tuo tyllihame on myös aika kaunis! <3

  VastaaPoista
 2. Ja paljon jäi vielä kaihertamaan mieltä! En malta odottaa että mallistot on kokonaan esillä! Tyllihame oli livenä todella kauniin värinen ja laadukkaan tuntuinen, ei tönkkö vaan ihanan sileä ja laskeutuva. :)

  VastaaPoista
 3. On kyllä ihania! Oliko toppaliivejä vielä esillä? Netissä oli vallan ihana kukkakuviollinen, mutta nyt pitää kyttäillä koska tulevat myyntiin! Nettikaupan puute on iso miinus.

  VastaaPoista
 4. Ei ollut viime viikolla toppaliivejä mutta joitain kevyttoppatakkeja oli. Kannattaa käydä katselemassa! :) Nettikauppa tosiaan saisi tulla kun Zaroja niin huonosti, ainakin täällä Suomessa!

  VastaaPoista