keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Angulus AW14

PIKKUJALAT on laadukkaiden lastenkenkien verkkokauppa. Kun Pikkujalkojen Tarja ja Aet kysyivät, että olisimmeko kiinnostuneita tekemään blogiyhteistyötä, olimme todella mielellämme mukana, sillä meillä on pelkästään positiivisia kokemuksia kaupasta ja sen asiakaspalvelusta!

Saimme sähköpostiimme muutamia sneak peek-kuvia tanskalaisen Anguluksen tulevasta syksy/talvi 2014-mallistosta. Mallisto saapuukin tuotapikaa verkkokauppaan! Mukana on sekä tuttuja suosikkimalleja että ihania uutuuksia. Tämä kukkasomisteinen talvisaapas ihastutti meitä välittömästi. Saapas tulee myyntiin koossa 26-33.


Tarroilla varustettu, Anguluksen superhyvä talvikenkämalli sopii pieneen ja pulleampaankin jalkaan. Tulee kuvan puuteriroosana ja mustana, koot 22-28.


Tämä siro, hopeinen saapas kapeahkolla varrella tulee myyntiin koossa 26-34.


Tätä etualalla olevaa kenkäkaunotarta tulee puolestaan puuteriroosana (sävy taaimmaisessa kengässä) sekä upeana kultaisena. Koot tulevat olemaan 24-32.


Ihanat Angulukset saapuvat siis pian myyntiin. Kannattaa käydä tutkimassa Pikkujalkoja, osa Bisgaardin talvea on nimittäin jo saapunut ja ale-tuotteita on vielä tarjolla!
Esittelimme kesäkuun alussa myös upeaa Arauto Rapin talvimallistoa (Klik!) ja se puolestaan saapuu myyntiin n. elo-syyskuun vaihteessa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti