maanantai 21. heinäkuuta 2014

MINI A TURE: AW14 osa 2

Esittelimme aiemmin tanskalaisen Mini A Turen syksyn sisävaatemalliston (Klik!) ja nyt on vuorossa ulkovaatteet. Tutut haalarit, anorakit ja hiippahupulliset takit löytyvät sekä hempeissä että kirkkaammissa väreissä. Talven trendeihin sopien, karvareunahuppuja on useassa eri mallissa, myös haalareissa!Kuvat: Mini A Ture Copenhagen4 kommenttia:

 1. MaT:n mallisto on aina tuttua ja turvallista, erittäin positiivisessa mielessä:) Olen suuri aitojen karvojen fani ja ihanaa, että MaT on niitä vihdoin ottanut mallistoon mukaan! Luulenpa, että ainakin meillä nähdään MaTia tulevana talvena.

  VastaaPoista
 2. Samaa mietiskelin: mallit ovat samoja mutta kun ne toimii aina vaan niin mitä suotta vaihtamaan! Mallistoissa on aina kuitenkin jotain uudistuksia. :)

  VastaaPoista
 3. Oih, ihania tulossa! Meillä on viime vuoden mallistosta haalarit lapsilla, esikoiselle menee vielä sama muttta keskimmäiselle ja vauvalle pitää ostaa uudet ;) Merkkiä en lähde kyllä vaihtamaan, parempia toppahaalareita ei ole ollut kuin MAT <3

  VastaaPoista
 4. Moi! Kiitos kommentista! <3 Meillä ei ole ollut koskaan haalareita mutta takit ovat olleet niin hyvälaatuisia että tekisi mieli kokeilla haalaria seuraavaksi! Kiva kuulla, että ovat olleet myös hyviä! :)

  VastaaPoista