torstai 3. heinäkuuta 2014

Kirppislöydöt ja Nextin tilaus


Löysin jokin aika sitten facen kirppikseltä tämän ihanan Polarn o pyretin autotunikan, tämä on jo vanhempaa mallistoa (AW 2011) mutta niin ihana! Punainen ja sininen vain on niin herkullinen yhdistelmä, tuo PO.Pin huivi sopii täydellisesti tähän. Nyt alkaa vain kaamea metsästys mistä löydän isommalle tytölle samanlaisen. :) 


Isommalle neidille löysin facen kirppikseltä tämän pomp de luxin myös vanhempaa mallistoa olevan kesäisen neuleen. Väri on niin kaunis vanha roosa, juuri samaa sävyä nextin kenkien kanssa. Toivon niin että nyt pompin uuteen mallistoon tulisi juuri tätä samaa sävyä ja muutenkin niitä samankaltaisia ihanuuksia vanhoista mallistoista. :) Pikku-neidille riitti tämä kuvaaminen, ei auttanut edes siskon lirkuttelut. :)Tein myöhään maanantai iltana Nextille pienen tilauksen, perille ne tulivat eilen keskiviikkona. Aivan uskomattoman nopeaa toimintaa taas! Nextille oli tullut muutamia uusia juttuja, oli pakko tehä tilaus ettei lopu kesken. Tilasin siis tuon ihanan harmaan neuleen syksyksi, otin koon 74-80cm (9-12m) ja luulen että koko on juuri sopiva syksyllä. Neuleessa on suloinen hiippahuppu joka oli itselleni iloinen yllätys (nextin kuvissa en sitä huomannut). Tilasin myös muutamat perus leggarit jo syksyä odottamaan (näissä mielestäni hinta laatusuhde aivan loistava). Tossut olivat myös nyt uutta nextillä ja niistä otin koon 6-12m mutta ne oli tosi isot vielä tuohon pieneen jalkaan. Laitan ne jemmaan odottamaan jalan kasvua. Tämä olikin hyvää syy tehdä uusi tilaus samantien, toivotaan että nyt osuisi koko nappiin.


Loppuun vielä kuva ompeluksista, illat menee istuen koneen äärellä. :) Nämä muutamat kuvat vilahtivatkin jo instan puolella.


Siina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti