keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Oot puolivuotias, oppimaan innokasSiitä on tasan kuusi kuukautta kun saavuit tähän maailmaan, kuusi ihanaa kuukautta. Aika menee turhan nopeasti. Tuntuu, että vasta sinä synnyit ja nyt et ole enää mikään vauva. Naurat viimeisenä illalla kun sinut laitetaan sänkyysi, aamulla heräät sama hymy huulillasi ja naurat myös unissasi. Olet aina iloinen mutta osaat kyllä myös vaatia huomiota. Kaikki me muut perheenjäsenet kilpailemme siitä kuka saa vaihtaa vaippasi tai pyyhkiä kuolavanan leuastasi. Rakastat nukkumista ja ruokaa. Jos niitä kahta et saa heti tai riittävästi niin ilmoitat siitä kovalla äänellä. Naurat kovaan ääneen kun sisko sekä veljet sinua hauskuuttaa.


Osaat istua jo syöttötuolissa, osaat lattialla kääntyä ja et enää pysy siinä kohdassa mihin sinut jättää. Äidin silmälasit ovat täynnä ihania sormenjälkiäsi. :)
Olet suloinen myös suuttuneena. Nukut 10 tuntia yöllä heräämättä, syöt ja jatkat uniasi. Päivällä otat yhdet pidemmät unet ja muutamat lyhyemmät. Osaat pöristä ja se on mukavaa myös silloin kun on ruokaa suussa.Tämä puolivuotta on ollut ihanaa aikaa, mutta mitä kaikkea meillä onkaan vielä edessä. Ihanaa, että olet olemassa! <3


Siina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti